2018. január 20., szombat
Fábián, Sebestyén

Egyéb Békéscsaba

Hamarosan indul az új szezon

Július 30-án indul a 2017/2018-as NB II-es szezon a Békéscsaba 1912 Előre csapata számára. Az első fordulóban a KBSC FC csapatát fogadják a lilák hazai környezetben, tehát a Kórház utcai stadionban rendezik meg az első mérkőzést.

A csapat programja sűrű volt a nyáron: új típusú edzésmunka, számos felkészülési mérkőzés, új játékosok érkezése és beilleszkedése. Kozma János, a Békéscsaba 1912 Előre igazgatóságának elnöke úgy látja, rendben zajlott a felkészülés, és bár egy új játékstílust, egy támadó szellemű stílust kellett elsajátítani a fiúknak az elmúlt néhány hétben, ezzel nem volt probléma. Mindenki izgatottan várja a július végi kezdést. A stadion felújítási is rendben halad, szerencsére nem hátráltatja a játékosok felkészülését. Ha minden a tervek szerint alakul, 2018 nyarára el is készülnek az új létesítmények.


Fotó: Fekete Róbert
Már a csapatfotó is elkészült az új szezonra

Boér Gábor, az együttes vezetőedzője a felkészüléssel kapcsolatban arról számolt be, hogy szerencsére a komolyabb sérülések elkerülték a fiúkat, a közös munka is zökkenőmentes volt idáig. A felkészülési időszak hat hete elég kemény volt, de szerencsére be tudták illeszteni mind az új taktikai elemeket, mind az új játékosokat a csapat működési mechanizmusába. Teljes mértékben meg van elégedve az új igazolásokkal is, emberileg abszolút illeszkednek az eddig kialakított koncepcióba, a szakmai részt pedig az idő fogja eldönteni.

Az új szezon elengedhetetlen része az új csapatfotók készítése, a napokban ez is megtörtént, így már tényleg semmi akadálya annak, hogy újra elkezdődhessen a pontok gyűjtése.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.