EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Egyéb Békéscsaba

Hamarosan indul az új szezon

Július 30-án indul a 2017/2018-as NB II-es szezon a Békéscsaba 1912 Előre csapata számára. Az első fordulóban a KBSC FC csapatát fogadják a lilák hazai környezetben, tehát a Kórház utcai stadionban rendezik meg az első mérkőzést.

A csapat programja sűrű volt a nyáron: új típusú edzésmunka, számos felkészülési mérkőzés, új játékosok érkezése és beilleszkedése. Kozma János, a Békéscsaba 1912 Előre igazgatóságának elnöke úgy látja, rendben zajlott a felkészülés, és bár egy új játékstílust, egy támadó szellemű stílust kellett elsajátítani a fiúknak az elmúlt néhány hétben, ezzel nem volt probléma. Mindenki izgatottan várja a július végi kezdést. A stadion felújítási is rendben halad, szerencsére nem hátráltatja a játékosok felkészülését. Ha minden a tervek szerint alakul, 2018 nyarára el is készülnek az új létesítmények.


Fotó: Fekete Róbert
Már a csapatfotó is elkészült az új szezonra

Boér Gábor, az együttes vezetőedzője a felkészüléssel kapcsolatban arról számolt be, hogy szerencsére a komolyabb sérülések elkerülték a fiúkat, a közös munka is zökkenőmentes volt idáig. A felkészülési időszak hat hete elég kemény volt, de szerencsére be tudták illeszteni mind az új taktikai elemeket, mind az új játékosokat a csapat működési mechanizmusába. Teljes mértékben meg van elégedve az új igazolásokkal is, emberileg abszolút illeszkednek az eddig kialakított koncepcióba, a szakmai részt pedig az idő fogja eldönteni.

Az új szezon elengedhetetlen része az új csapatfotók készítése, a napokban ez is megtörtént, így már tényleg semmi akadálya annak, hogy újra elkezdődhessen a pontok gyűjtése.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.