2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb Miskolc

Hamarosan startol az 5. Kolorfesztivál

Az ország legszínesebb és legdinamikusabban fejlődő összművészeti rendezvénysorozata, a Kolorfesztivál idén augusztus 1-jétől három héten keresztül, plusz egy ráadás hétvégével várja a közönséget.

Minőségi és professzionális produkciót ígérnek az 5. Kolorfesztivál szervezői augusztus 1-je és 20-a között Kazincbarcikán és a környék településein. Az összművészeti fesztiválprogram rengeteg színes produkciót vonultat fel. Az év meghatározó, központi helyszíne Kazincbarcikán a csónakázótónál lesz, ahol Magyarország legnépszerűbb előadói lépnek színpadra. Hét napon keresztül több mint 14 koncertet láthatnak az érdeklődők.


Hatalmas koncertekkel készülnek idén is a szervezők – fotó: Lokál

A fizetős programok mellett az ünnepi hangulatú Fő téri bormustra és az ingyenes nagykoncertek, kiállítások, valamint az utcai művészeti akciók keltik életre a belvárost, az augusztus 20-i tűzijáték pedig méltó zárása lesz a háromhetes sorozatnak.

Ismét a színeké lesz a főszerep Barcikán – fotó: Lokál

A Kolor Kölyöksziget két héten keresztül mindennap várja a kicsiket ingyenes kulturális és sportprogramokkal, játszóházzal és a Kolorpiknikkel a Völgy parkban és a Mezey István Művészeti Központban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.