EUR: 328,14 Ft
CHF: 300,88 Ft
2019. augusztus 23., péntek
Bence

Egyéb Miskolc

Hamarosan startol az 5. Kolorfesztivál

Az ország legszínesebb és legdinamikusabban fejlődő összművészeti rendezvénysorozata, a Kolorfesztivál idén augusztus 1-jétől három héten keresztül, plusz egy ráadás hétvégével várja a közönséget.

Minőségi és professzionális produkciót ígérnek az 5. Kolorfesztivál szervezői augusztus 1-je és 20-a között Kazincbarcikán és a környék településein. Az összművészeti fesztiválprogram rengeteg színes produkciót vonultat fel. Az év meghatározó, központi helyszíne Kazincbarcikán a csónakázótónál lesz, ahol Magyarország legnépszerűbb előadói lépnek színpadra. Hét napon keresztül több mint 14 koncertet láthatnak az érdeklődők.


Hatalmas koncertekkel készülnek idén is a szervezők – fotó: Lokál

A fizetős programok mellett az ünnepi hangulatú Fő téri bormustra és az ingyenes nagykoncertek, kiállítások, valamint az utcai művészeti akciók keltik életre a belvárost, az augusztus 20-i tűzijáték pedig méltó zárása lesz a háromhetes sorozatnak.

Ismét a színeké lesz a főszerep Barcikán – fotó: Lokál

A Kolor Kölyöksziget két héten keresztül mindennap várja a kicsiket ingyenes kulturális és sportprogramokkal, játszóházzal és a Kolorpiknikkel a Völgy parkban és a Mezey István Művészeti Központban.

Kapcsolódó Cikkek

  • Újraéled a legendás cukrászda

    Újraéled a legendás cukrászda

    Hamarosan ismét élettel telik meg a tatabányaiak egykori kedvenc helye. Az régi Gála cukrászdához számtalan élmény köti a városban élőket, hiszen több mint négy évtizeden át kóstolhatták itt kedvenc süteményeiket.

  • Nagyüzem a Haladásnál

    Nagyüzem a Haladásnál

    Négy szakosztály felnőtt-, illetve utánpótlás-játékosai gyakorolnak a Rohonci úti sportkomplexum szó szerint XXI.