EUR: 323,66 Ft
CHF: 280,38 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Egyéb II.kerület III.kerület

Hármashatár-hegyre táborozni fel!

A Hármashatár-hegy kiváló hely a gyerekek számára (Fotó: Lokál)

A hármashatár-hegyi Erdő Ajándéka Erdei Iskola által szervezett erdőjáró élménytábor augusztus 8–14. közötti turnusára még vannak szabad helyek, amelyekre 6 és 14 év közötti diákokat várnak.

 

A hétfőtől péntekig tartó, ötnapos táborban az erdei állatok életével lehet játékos, kalandos formában megismerkedni, miközben a gyerekek helyismeretet is szereznek, közelebb kerülnek a természethez, és közvetlen módon ismerik meg az őket körülvevő állat- és növényvilágot. A táborokban sok kisebb túra során nagy szerepet kap a szabad levegőn való mozgás, de van többek között kézműves, mesemondó és nyomkövető program is.


A Budapest belvárosából is könnyen megközelíthető Hármashatár-hegy különlegessége, hogy az erdei iskola a 490 méteres hegytető közelében, öreg tölgyek és feketefenyők ligeteinek kellős közepén helyezkedik el. Az iskolát körülölelő erdők a nyári melegben is biztosítják a különleges klímát és a friss levegőt, esős időben pedig az erdei iskola ad otthont az érdekes programoknak.

Az élménytáborra Szabó Miklós okleveles erdészmérnöknél, az Erdő Ajándéka Erdei Iskola vezetőjénél lehet jelentkezni, a 06/20-954-2252-es telefonszámon vagy az erdoajandeka@gmail.com e-mail-címen. A jelentkezés további részletei és a napokra lebontott program a http://www.erdoajandeka.hu/programok oldalon található.

Itt jó lenni, ha esik, ha fúj!

Kapcsolódó Cikkek

 • Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Újabb meglepetés! Győztek a japánok

  Japán 2-1-re legyőzte a harmadik perctől emberhátrányban futballozó Kolumbiát kedden a H csoport első fordulójának szaranszki mérkőzésén az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

 • Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt tartóztattak le két férfit Miskolcon

  Gyermekprostitúció miatt helyezett előzetes letartóztatásba egy hónapra két férfit a Miskolci Járásbíróság. Egy 15 éves lányt kényszerítettek pénzért szexuális együttlétekre a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ózdon és környékén – közölte Gyurán Ildikó, a Miskolci Törvényszék szóvivője az MTI-vel hétfőn.

 • Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Hoppá! Íme a sör jótékony hatásai

  Kánikula idején talán még a keserű nedűt kevésbé kedvelők is előszeretettel fogyasztanak el egy-egy korsó sört, amiről most kiderült, nemcsak remekül hidratál, de az egészségednek is jót tesz.

 • 75 éve írunk golyóstollal

  75 éve írunk golyóstollal

  Hetvenöt éve, 1943. június 10-én szabadalmaztatták Argentínában a magyar Bíró László József golyóstollát, amelyet a köznyelv angol nyelvterületen ma is biro pen, avagy röviden biro néven emleget.