2019. június 19., szerda
Gyárfás

Egyéb II.kerület III.kerület

Hármashatár-hegyre táborozni fel!

A Hármashatár-hegy kiváló hely a gyerekek számára (Fotó: Lokál)

A hármashatár-hegyi Erdő Ajándéka Erdei Iskola által szervezett erdőjáró élménytábor augusztus 8–14. közötti turnusára még vannak szabad helyek, amelyekre 6 és 14 év közötti diákokat várnak.

 

A hétfőtől péntekig tartó, ötnapos táborban az erdei állatok életével lehet játékos, kalandos formában megismerkedni, miközben a gyerekek helyismeretet is szereznek, közelebb kerülnek a természethez, és közvetlen módon ismerik meg az őket körülvevő állat- és növényvilágot. A táborokban sok kisebb túra során nagy szerepet kap a szabad levegőn való mozgás, de van többek között kézműves, mesemondó és nyomkövető program is.


A Budapest belvárosából is könnyen megközelíthető Hármashatár-hegy különlegessége, hogy az erdei iskola a 490 méteres hegytető közelében, öreg tölgyek és feketefenyők ligeteinek kellős közepén helyezkedik el. Az iskolát körülölelő erdők a nyári melegben is biztosítják a különleges klímát és a friss levegőt, esős időben pedig az erdei iskola ad otthont az érdekes programoknak.

Az élménytáborra Szabó Miklós okleveles erdészmérnöknél, az Erdő Ajándéka Erdei Iskola vezetőjénél lehet jelentkezni, a 06/20-954-2252-es telefonszámon vagy az [email protected] e-mail-címen. A jelentkezés további részletei és a napokra lebontott program a http://www.erdoajandeka.hu/programok oldalon található.

Itt jó lenni, ha esik, ha fúj!

Kapcsolódó Cikkek