2019. október 19., szombat
Nándor

Egyéb Salgótarján

Hatalmas siker volt az első grillfesztivál!

A nézősereg és a szervezők nagy örömére az idő kegyeibe fogadta a Pilinyben első alkalommal megrendezett helyi Grillfesztivált.

A programok a csapatok érkezésével már reggel elkezdődtek, 11 órától pedig beindultak a színpadi produkciók is. Délben Lehoczki Szabolcs polgármester, Becsó Zsolt országgyűlési képviselő, valamint a szervezők köszöntötték az egybegyűlteket. Ezután a Nógrád Operett Társulat adott koncertet, majd Postás Józsi következett.


A nap folyamán fellépett Molnár Orsi, továbbá Tabáni István okozott felejthetetlen pillanatokat a hölgyeknek. 16 órakor a sütőcsapatokat értékelte a zsűrizésre felkért Palóc Grillszövetség. A szoros versenyt a felvidékről érkezett társaság, a Mocskos Kismalac BBQ nyerte, megelőzve a Szécsényfelfalui Önkéntes Tűzoltókat, valamint a Karancskesziből érkezett Csűr-Héket. A legtöbb kóstolójegyet a helyi csapat, a Veni, Vidi, Vici gyűjtötte be, ezzel elhódítva a közönségdíjat. A „fair play” díját a Salgótarjáni Párducok Darts Club érdemelte ki.

A rendezvény ideje alatt a szervezők négyszer tartottak tombolahúzást, amelynek fődíját, ami egy görögországi nyaralás volt, este sorsolták ki. Ezt követte a Kerozin retró koncertje, amely valósággal felrobbantotta a helyszínt. A napot grillbúcsú és tűzijáték zárta.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek