EUR: 320,08 Ft
CHF: 279,96 Ft
2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Egyéb Salgótarján

Hatalmas siker volt az első grillfesztivál!

A nézősereg és a szervezők nagy örömére az idő kegyeibe fogadta a Pilinyben első alkalommal megrendezett helyi Grillfesztivált.

A programok a csapatok érkezésével már reggel elkezdődtek, 11 órától pedig beindultak a színpadi produkciók is. Délben Lehoczki Szabolcs polgármester, Becsó Zsolt országgyűlési képviselő, valamint a szervezők köszöntötték az egybegyűlteket. Ezután a Nógrád Operett Társulat adott koncertet, majd Postás Józsi következett.


A nap folyamán fellépett Molnár Orsi, továbbá Tabáni István okozott felejthetetlen pillanatokat a hölgyeknek. 16 órakor a sütőcsapatokat értékelte a zsűrizésre felkért Palóc Grillszövetség. A szoros versenyt a felvidékről érkezett társaság, a Mocskos Kismalac BBQ nyerte, megelőzve a Szécsényfelfalui Önkéntes Tűzoltókat, valamint a Karancskesziből érkezett Csűr-Héket. A legtöbb kóstolójegyet a helyi csapat, a Veni, Vidi, Vici gyűjtötte be, ezzel elhódítva a közönségdíjat. A „fair play” díját a Salgótarjáni Párducok Darts Club érdemelte ki.

A rendezvény ideje alatt a szervezők négyszer tartottak tombolahúzást, amelynek fődíját, ami egy görögországi nyaralás volt, este sorsolták ki. Ezt követte a Kerozin retró koncertje, amely valósággal felrobbantotta a helyszínt. A napot grillbúcsú és tűzijáték zárta.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

 • A húsvét még ma is üzenettel bír

  A húsvét még ma is üzenettel bír

  Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.

 • Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  A budapesti behajtási díjról, amit még a Demszky Gábor-féle városvezetés önként vállalt be a 4-es metró megépítésért, egy tíz évvel ezelőtti európai bizottsági határozat és egy érvényes szerződés rendelkezik, azt nem a főváros akarja mindenáron bevezetni – mondta a főpolgármester csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.