2019. július 16., kedd
Valter

Belföld

Hátborzongató kegyetlenséggel gyilkolt meg egy nyugdíjas házaspárt a migráns

Szörnyű részletek derültek ki egy németországi gyilkosságról. Pénteken egy idős házaspárt ölt meg otthonukban egy tunéziai migráns Linzben.

Az Origo beszámolója szerint a férfi, nem egészen két nappal a gyilkosság után feladta magát.


Kiderült, a menekült először megfojtotta a 85 éves asszonyt, majd két évvel idősebb férjét össze-vissza szurkálta. Amikor látta, hogy a szerencsétlen ember még mozog, a házban talált egy botot, és azzal agyonverte – írja az Origo.

Ennyivel azonban nem elégedett meg a migráns férfi, aki a két holttestet lelocsolta benzinnel, majd meggyújtotta őket.

A menekült férfi a rendőrségen azt vallotta, hogy gyűlöli a jobboldali pártokat, különösen az osztrák Szabadságpártot. Mivel a két nyugdíjas szimpatizált a Szabadságpárttal, ezért ölte meg őket – számol be a szörnyűség indokáról az Origo.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szijjártó: Fontos a határvédelem!

    Szijjártó: Fontos a határvédelem!

    A magyar kormány nem a problémát akarja Európába hozni, hanem a segítséget akarja odavinni, ahol a problémák vannak – jelentette ki a Süddeutsche Zetiung című müncheni lapnak adott interjúban Szijjártó Péter külügyminiszter.

  • A magyar kormány soha nem fogja feláldozni egyetlen nemzeti közösségét sem

    A magyar kormány soha nem fogja feláldozni egyetlen nemzeti közösségét sem

    A magyar polgári kormány sohasem fogja feláldozni a nagyhatalmi erőpolitika napi érdekeinek oltárán egyetlen nemzeti közösségét sem, és ilyet más államoktól sem várna el soha – jelentette ki Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn az Ungvárhoz közeli Palágykomoróc magyar kormánytámogatással felújított református templomának ünnepélyes átadásán.