EUR: 325,73 Ft
CHF: 295,86 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Extra

Hatvanmillióért megy a Big Brotherbe Cicciolina

A világ leghíresebb realityjébe, a Big Brother VIP olasz kiadásába kapott meghívást Ciccolina és fia, Ludwig. Hazánk legnagyobb pornócsillaga azt is elárulta, nyolc számjegyű elképzelési vannak a gázsijával kapcsolatban, amelynek részleteit a Lokállal osztotta meg először a 66 éves sztár.

Egy-két héttel ezelőtt még arról panaszkodott Cicciolina, hogy nagyon kevés felkérése van a nyárra, és életében először elvállalta egy szvingerparti háziasszonyi feladatait, amelyre 47 ezer ezer forintnyi euróért bárki ellátogathatott Rómában. A bevállalós felnőttfilmjeiről ismert sztárra azonban rámosolygott a szerencse, ugyanis meghívást kapott a világ legnépszerűbb reality show-jának olasz kiadásába, a Big Brother VIP-be. Cicciolina azt is elárulta lapunknak, hogy nagyon konkrét elképzelései vannak a gázsijával kapcsolatban.


– Voltam korábban egy angol realityben, amelynek The Farm volt a címe, és hetekig egy angol birtokon kellett élnem. Akkoriban átszámítva úgy 60 millió forintnyi eurót fizettek érte, és most sem szeretnék kevesebbért elmenni a Big Brother VIP-be. Nagyon jó tárgyalópartner vagyok, mert eddig mindig megkaptam azt az összeget, amit én ajánlottam – mesélte Husika, aki jelenleg is egyeztet a műsor producereivel a honoráriumáról, majd hozzátette: – A valóságshow nekem való műfaj és sajnálom, hogy Magyarországon mostanában nem hívnak ilyen műsorokba, pedig többeknek jeleztem már, hogy szívesen jönnék, de legtöbbször csak pornóra hívnak, arra meg már nem vagyok hajlandó, mivel végleg végeztem a felnőttfilmekkel.

Cicciolina – hivatalos nevén Staller Ilona – azonban nem egyedül vág neki a világszerte ismert játéknak, hanem fiával, a 24 esztendős Ludwiggal. A szerető anya elmondása szerint jót is tesz majd egyetlen gyermekének a szereplés, aki jelenleg komoly magánéleti válsággal küszködik.


Cicciolina fia, Ludwig is beköltözik a show-ba a mamájával


– Ludwig is szeretné egy kicsit megmutatni magát a világnak, mivel művészeti és filmes karrierre készül. Jót is tesz majd neki egy kis kiszakadás a mindennapokból, ugyanis sokéves szerelem után nemrégiben szakított a menyasszonyával, amitől nagyon maga alatt van. Vannak dolgok, amiket azonban nem vállaltunk, például a meztelenkedést. Ludwignak ez amúgy sem férne bele, de mivel ez egy családbarát műsor, amelyben Olaszország legismertebb sztárjai szerepelnek, ezért itt minden intim testrészt kitakarnak a műsorkészítők. A bentlakóknak azonban egy kis meglepetéssel készülök: mivel imádok főzni, egy jó magyar gulyást fogok nekik készíteni az első este.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vége! Markos György befejezte

  Vége! Markos György befejezte

  Szomorú bejelentést tett a 73 éves humorista. A születésnapját nemrégen ünneplő híresség úgy gondolja,okosabb döntés, ha visszavonul és nem lép többet színpadra.

 • Jobban van a család, amelyet letarolt a drogos BMW-s

  Jobban van a család, amelyet letarolt a drogos BMW-s

  A 38 éves D. Dánielt, ismert teniszedzőt, sokáig mesterséges kómában tartották a horvát orvosok, ám a Ripost megtudta: a háromtagú család állapota rohamosan javul, úgy tűnik, teljesen fel fognak épülni.

 • Húzd meg jobban!

  Húzd meg jobban!

  Cserkészek kötelet húztak a hétvégén a lezárt Szabadság hídon.

 • Budapest Európa sportfővárosa

  Budapest Európa sportfővárosa

  2019-ben Budapest nyerte el az Európa Sportfővárosa címet, aminek köszönhetően minden eddiginél több eseményt rendeznek meg nálunk a profi sportolók és mozogni kedvelő lakosság számára egyaránt.