EUR: 352,62 Ft
CHF: 331,40 Ft
2020. július 13., hétfő
Jenő

Külföld

“Hegedűgyilkos” nőt tartóztattak le Japánban

Férjének 54 hegedűjét és 70 hegedűvonóját tette tönkre egy válófélben lévő nő Japánban, az asszonyt kedden, külföldről való hazatérésekor tartóztatták le Nagojában.

A 34 éves hangszerkereskedőnő betört külön élő férje, egy 64 éves norvég hegedűkészítő és -kereskedő nagojai otthonába, és összetörte az ott talált hangszereket, köztük egy 50 millió jent (120 millió forintot) érő olasz hegedűt. A rendőrség szerint 106 millió jen (250 millió forint) összértékű kárt okozott.

Kavamija Midori elismerte, hogy betört férje lakásába, de tagadja, hogy megrongálta volna a hegedűket – közölte a rendőrség. A házaspár tavaly költözött szét.

Kapcsolódó Cikkek

  • Cápa ölt meg egy tizenéves fiút

    Cápa ölt meg egy tizenéves fiút

    Valószínűleg cápatámadásban halt meg egy tizenéves szörfös Ausztrália keleti partjainál, a közeli strandot lezárták – jelentette be a helyi rendőrség szombaton.

  • Megoldódott az orosz Gyatlov-rejtély!

    Lavina következtében veszítette életétét 1959-ben a Szverdlovszki területen az Igor Gyatlov vezette kilencfős turistacsoport – közölte szombaton sajtótájékoztatóján az Uráli Szövetségi Járás főügyész-helyettese, Andrej Kurjakov, végleges magyarázatot adva a köztudatba Gyatlov-rejtélyként bevonult esetre.