EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

Külföld

“Hegedűgyilkos” nőt tartóztattak le Japánban

Férjének 54 hegedűjét és 70 hegedűvonóját tette tönkre egy válófélben lévő nő Japánban, az asszonyt kedden, külföldről való hazatérésekor tartóztatták le Nagojában.

A 34 éves hangszerkereskedőnő betört külön élő férje, egy 64 éves norvég hegedűkészítő és -kereskedő nagojai otthonába, és összetörte az ott talált hangszereket, köztük egy 50 millió jent (120 millió forintot) érő olasz hegedűt. A rendőrség szerint 106 millió jen (250 millió forint) összértékű kárt okozott.

Kavamija Midori elismerte, hogy betört férje lakásába, de tagadja, hogy megrongálta volna a hegedűket – közölte a rendőrség. A házaspár tavaly költözött szét.

Kapcsolódó Cikkek

 • Riasztó sebességű a dachsteini gleccserolvadás

  Riasztó sebességű a dachsteini gleccserolvadás

  Riasztó sebességű és mértékű a dachsteini gleccserolvadás. Azonnali klímavédelmi intézkedésekre van szükség – állapította meg egy helyszíni szemle után Runi Anschober környezetvédelemért felelős felső-ausztriai politikus.

 • Ezért gyújtogatott a filmstúdióban

  Ezért gyújtogatott a filmstúdióban

  “Ellopták”, más szerző nevével használták fel a tettes novelláját, és ezért gyújthatta fel azt a kiotói filmstúdiót, amelynek lángoló épületében 33 ember lelte halálát, tíz pedig súlyosan megsérült – írta pénteken a japán sajtó.

 • Saját húgát verte baseballütővel agyba-főbe a migráns

  Saját húgát verte baseballütővel agyba-főbe a migráns

  Elképesztő indulattal ütötte nővére fejét egy baseballütővel egy 18 éves afgán fiú, aki azért rontott a 20 éves lányra Stuttgart egyik vasútállomásán, mert a lány nem azt a férfit szerette, akit az iszlám törvénykezés szerint élő családja szánt neki.