EUR: 325,41 Ft
CHF: 293,58 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb Hódmezővásárhely

Helyükön az ívek!

A 47-es út északi elkerülő szakaszának építése ismét fontos állomásához érkezett: helyükre emelték a kopáncsi körfelüljáró íves elemeit.

Összesen négy darab gerendát helyeztek el, ezért a 47-es úton autózóknak azzal kellett számolniuk, hogy éjszaka – amíg a kopáncsi körfelüljáró elemeit a helyükre emelték – 20-30 percre teljes szélességében lezárták a főutat. Napközben továbbra is sebességkorlátozás mellett irányonként egy-egy sávot biztosítanak a járműforgalom számára a 47-es úton Szeged és Hódmezővásárhely között.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.