2018. január 18., csütörtök
Piroska

Külföld

Csupán hétéves a fekete öves brit karatekölyök

Alighanem Alfie Oliver a világ legfiatalabb fekete öves karatésa, a mindössze hétéves élsportoló srác a napokban köthette derekára a sportág mesteri fokozatának szimbólumát.

Oliver négyéves korában lett a sport rabja. Édesanyja elmesélte, hogy korábban a brit kisfiú viselkedési problémákkal és indulatkezelési gondokkal küzdött, ám amióta profi szinten űzi a küzdősportot, mintha kicserélték volna. Fegyelmezett gyerek lett, ami nemcsak személyiségére, a környezetére is kihatott.

Kapcsolódó Cikkek

  • Új hímtagot kap a péniszrákos ló

    Új hímtagot kap a péniszrákos ló

    A Bridgtonban élő póni olyan betegséggel küzd ami nagyon kevés fajtársát érinti. Richard a ló pénisze teljesen elrákosodott. Ahhoz, hogy megmentsék az állat életét online gyűjtésbe kezdtek gondozói, hogy elég pénzt szerezzenek az állat műtétjére, ami során új hímvesszőt kapna a beteg testrésze helyett.

  • Egyre több színész határolódik el Woody Allentől

    Egyre több színész határolódik el Woody Allentől

    Egyre több amerikai színész, többek közt Rebecca Hall, Greta Gerwig, Ellen Page, határolódik el Woody Allentől és legújabb filmjétől a rendező elleni évtizedekkel ezelőtti gyermekmolesztálási vádak felelevenítése nyomán.