EUR: 352,73 Ft
CHF: 332,03 Ft
2020. július 03., péntek
Kornél, Soma

Program

Himnuszt kapott a 6. Paloznaki Jazzpiknik!

Fábián Juli, aki kezdetektől végigkíséri a pikniket és az első fellépők között volt, Zoohackerrel igazi nyári slágert rakott össze, a Jazz & Wine című dalt már játsszák a rádiók. A három napos (augusztus 3-4-5.), 4 színpados rendezvény fellépőlistája is teljes lett, a szombatot a Random Trip erősíti.

Az idei pikniket augusztus 3-án egy különleges nulladik nappal nyitják: az igazi nyáresti hangulatot megteremtő Group’n’Swing után a világhírű Kool & the Gang ad koncertet a nagyszínpadon. Pénteken fellép a brit acid jazz csapat, az Incognito, majd a soul, a blues és a jazz határterületein egyensúlyozó olasz énekes, Mario Biondi. A szombati nap kiemelt sztárja a Matt Bianco feat New Cool Collective és a Random Trip lesz.


A három nap alatt fellép még többek között: Kéknyúl & Jónás Vera, The Qualitons, Swing á la Django, Peet Project, Antal Gábor trió, Dj Bootsie Live Band, Sárik Péter trió és Berki Tamás, Brass On The Road, Palásti Máté duó, Opportunity, Sweet Delight duó, Acustic Cuts.

A falu főutcáján jazz formációk szórakoztatják a járókelőket, idén pedig újdonság lesz a Pezsgő Terasz, ahol a mediterrán jazz életérzés is helyet kap. A Jazzpiknik a gasztronómiában is a minőséget képviseli, a környék és Budapest közkedvelt éttermei és kézműves termelői biztosítják majd a harapnivalókat, a piknikhangulatot pedig piknikkosarak, behűtött borok, plédek teszik teljessé.

Kapcsolódó Cikkek