EUR: 334,38 Ft
CHF: 311,30 Ft
2020. január 20., hétfő
Fábián, Sebestyén

Belföld

Hitlert és Vonát élteti a jobbikos tini

Hitlert élteti és a náci vezér után Vona Gábor a másik nagy kedvence annak a tinédzsernek, aki a pártelnök hívására belépett a Jobbik ifjúsági szervezetébe. A 17 éves lányról szóló megdöbbentő információkat egy olvasója küldte el a PestiSrácoknak.

Megdöbbentő olvasói levelet kapott a PestiSrácok.hu, amely szerint a kecskeméti Jobbik ifjúsági tagozatának egyik tagja, egy 17 éves lány harsány nemzetiszocialista nézeteket vall és Adolf Hitlert élteti. Szerinte a náci vezér mindent „jól tett”, hiszen egy tökéletes világot akart létrehozni.


– Na, Hitlerért is odavagyok. De Hitler után nekem Vona a második – írta egyik üzenetében a tini. A PestiSrácoknak ugyanis az informátor csatolta a fiatal lány több privát üzenetváltását és fotóját is. Miután a lap leellenőrizte a kapott információkat, és azok valósnak bizonyultak, mi is közreadjuk ezt a döbbenetes történetet.

– Imádom Hitlert! Jól tette, amit tett! Németország tényleg egy tökéletes ország, a német egy tökéletes ember. Hitler egy tökéletes világot akart létrehozni, amiben csak németek vannak – írta egy másik üzenetben az ifjú jobbikos hölgy, és ehhez hasonló, félelmetes sorokat még sok másiknak is. A lány politikai pályára készül, a közösségi portálon nyilvánosan megosztott fotókon büszkén pózol Vona Gábor pártelnök mellett.


A pártelnöknek tavaly novemberben vallotta meg szimpátiáját, és hogy követni kívánja az Országgyűlésbe is Vonát. – Egyszerűen imádlak! Imádom a beszédeidet, a stílusodat, az igyekezeted! Minden vágyam, hogy egyszer én is országgyűlési képviselő legyek – írta a lány, aki azonban nagyon reméli, hogy a pártelnök nem meleg.

Forrás: PestiSrácok

Vona Gábor válaszában fölajánlotta a tininek, hogy lépjen be a párt ifjúsági tagozatába, mert ott nagyon sok „értelmes fiatal” jobbikossal kerülhet kapcsolatba. A fiatal lány azóta aktív tagja a pártnak. A Jobbik sajtóosztálya a PestiSrácok megkeresésére bizonyítékokat kért, majd miután megkapta, már nem reagált.

Forrás: PestiSrácok

A párt korábbi botrányai

2015 márciusában Kulcsár Gergely jobbikos országgyűlési képviselő köpött bele a Duna-parti holokauszt-emlékmű egyik cipőjébe. Ágostont Tibort, a Jobbik debreceni önkormányzati képviselőjét tavaly ítélte el a bíróság holokauszttagadás miatt, mert a több millió ember kiirtását „holokamunak” nevezte. Júniusban pedig Zagyva György Gyula, a Jobbik korábbi országgyűlési képviselője keveredett antiszemita-botrányba, amiért lezsidózta Varga-Bíró Tamás zenészt.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek