2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Belföld

Holtan esett össze a budapesti üzletben egy 19 éves lány

Szó szerint a halálból hozták vissza azt a 19 éves lányt, akihez a munkatársai hívtak mentőt, miután fej- és nyakfájásra, szédülésre panaszkodott, majd összeesett.

A fiatal nőnek leállt a légzése, keringése – számolt be az esetről a közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Szerencsére a mentők kiérkezése előtt elkezdték a lány újraélesztését, majd a helyszínre érkező rohamkocsi azonnal megkezdte az emeltszintű ellátást, mely 10 perc múlva sikerre vezetett.

A lányt stabil állapotban szállították végül intenzív osztályra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Térfigyelő kamera alatt drogoztak

  Térfigyelő kamera alatt drogoztak

  A bátorságát csak a lúzersége múlta felül annak a két férfinak, aki pont egy térfigyelő kamera alatt döntött úgy, hogy a kocsiban elfogyaszt egy kis kábítószert.

 • Folyamatosan csökken a munkanélküliség

  Folyamatosan csökken a munkanélküliség

  Az utóbbi hónapokban folytatódik az a tendencia, miszerint hónapról hónapra egy-egy tized százalékponttal csökkent a munkanélküliségi ráta – közölte Bodó Sándor, a Pénzügyminisztérium foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára.

 • Sorosék Brüsszelben támadják a Fideszt

  Sorosék Brüsszelben támadják a Fideszt

  Soros György mintegy 200 európai lobbiszervezete levélben fordult az Európai Néppárthoz azért, hogy megakadályozza a fideszes Hidvéghi Balázs megválasztását az egyik bizottság alelnöki posztjára, és megvétózzon más fideszes jelölteket is.