2020. július 13., hétfő
Jenő

Belföld

Hoppá! Ennyien szexelnek a vízparton

Tomból a hőség, dúl a romantika, egyre több a fesztiválszerelem. Itt a nyár, itt a meleg, és ha már mindez megvan, irány a sarki fagyizó, a strand vagy a fesztiválok! De persze nem mindenki szeret buliba járni, vagy a strandon heverészni. Készült egy felmérés, amiben a Csajok és Pasik társkereső oldal arra a kérdésre kereste a választ, vajon hol és mikor randiznak a legtöbben. Kiderült, a társkeresők közel fele nyáron többet randizik, de helyszínnek  kevésbé választanák a strandokat. Ezzel ellentétben, a válaszadók majd fele szexelt már vízparton. A megkérdezettek elárulták azt is, a melegben a főtt kukorica és a vízibicikli az etalon, a csokifagyi pedig még mindig verhetetlen. Sokan nem szeretik, ha beleesznek a kajájukba vagy belenyalnak a fagyijukba.

Ki mit kér?
Fagyi, sör, limonádé, főtt kukorica, sajtos-tejfölös lángos – kellemes menü a nyári napokra, legalábbis a Csajok és Pasik felmérése szerint. Ha választani kell édes és sós között, a többség az édes palacsintára szavaz, a sör lenyomja a fröccsöt, a limonádé a bodzaszörpöt, a főtt kukorica a görögdinnyét, a sajtos-tejfölös lángos pedig a fokhagymásat. A pasik egyértelműen szénsavas üdítő-pártiak, a nők viszont a szénsavmentesek mellett teszik le a voksukat. A kávét és a csokit nyáron is mindenki szereti.


A pisztácia kifogyott…
Tutti-frutti, karamell, vanília? Az online társkeresők szerint a csokifagyi a legjobb fagyi, de ezt szorosan követi a vanília és a citrom. Emellett sokan választják még a puncsot, a karamellt, az epret vagy valamilyen gyümölcsös fagyit és a pisztáciát is. Van, aki a régi klasszikus sztracsatellára esküszik, de a velencei álom, a hupikék törpikék és a kimondhatatlan nevű kreációk sem utolsók a sorban. Az viszont a többséget zavarja, ha belenyalnak a fagyijába.

Strandtitkok
10-ből négyen saját bevallásuk szerint már szexeltek vízparton, derült ki a Csajok és Pasik felméréséből, és ezt az időtöltést – meglepő vagy sem –, a férfiak kedvelik jobban. A társkeresők közel fele többet randizik nyáron, de a többség, és főként a nők szerint nem a strandon a legjobb ismerkedni. Erre mindössze a válaszadók harmada esküszik.


Itt a buli, hol a buli?
Ha tehetjük, a melegben inkább a tengert vagy a tavakat választjuk a medencék helyett, és szeretjük, ha van árnyék a fejünk felett. Inkább egy kerti grillparty, mint a hajnalig tartó buli, és ha fesztivál, akkor legyen zenei, ne pedig gasztro. Ha a dodzsem és a vízibicikli között kell választani, akkor szívesebben indulunk neki a víznek, de 10-ből 1 társkereső még nyáron is inkább síelne a hóban, ha választhatna.

A számok tükrében annyi az már biztos, a nyári vakáció idejét, mindenki igyekszik a lehető legjobban élvezetesebbé tenni.

Egy dolgot azonban nem szabad elfelejteni, ilyenkor sem árt az óvatosság.

Kapcsolódó Cikkek