2018. január 18., csütörtök
Piroska

Egyéb Tatabánya

Horvát átlövő a Kék Tigriseknél

Huszonnégy éves horvát jobbátlövővel erősített a Grundfos Tatabánya KC férfi kézilabdacsapata, amely szerződtette a Dinamo Bukarest játékosát, Jakov Vrankovicot. A junior Eb-ezüstérmes kézilabdázó korábban az RK Split, a katari al-Rajjan, illetve a francia Dijon csapataiban szerepelt, 2014 óta volt a román klub tagja.

– Fizikálisan roppant erős játékossal bővül a keretünk – hangsúlyozta Marosi László, a Grundfos Tatabánya KC szakmai elnöke. – Vrankovic fiatal kora ellenére már rutinos és rendkívül jó képességekkel megáldott átlövő, ezt jól mutatja, hogy két éve őt választották az év játékosának Romániában. Mindenképpen bővül vele a csapat taktikai repertoárja, hiszen támadásban és védekezésben egyaránt hasznos tagja lehet az együttesnek.


A tatabányai klubbal kétéves szerződést kötő légiós célja, hogy játékával felhívja magára Lino Cervar figyelmét, és a horvát szövetségi kapitány meghívja a jövő januári, hazai rendezésű Európa-bajnokságra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Czippán Anett: A szoptatás őrületesen fáj

  Meglepő fotót osztott meg követőivel Czippán Anett. A műsorvezető tavaly novemberben adott életet második gyermekének, Somának és szerette volna megmutatni, hogy a szoptatás mennyire fájdalmas tud lenni.

 • A közösség ünnepe

  A közösség ünnepe

  Hetedik alkalommal rendezték meg a város bálját, amelynek bevételét ezúttal a kanizsai gyermekotthon javára fordítják: az intézményben sószobát és sportpályát akarnak kialakítani.

 • Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

  A korábbi hagyományokhoz híven idén is megrendezik a Jótékonysági Rotary-bált. Mivel a célok közösek, a Sopronban működő két Rotary klub együtt szervezi a rangos eseményt a Liszt Központban január 20-án.

 • A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  A zöld SZTK felújítása miatt lezárták a parkolót

  Megkezdődtek  a korábbi II. számú rendelőintézet (“Zöld SZTK”) átalakítási- felújítási munkálatai. Ahogy arról már beszámoltunk, a Fejér Megyei Kormányhivatal költözik majd a jelenleg használaton kívüli épületbe.