EUR: 325,35 Ft
CHF: 293,58 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb Hódmezővásárhely

Hőségben is pörgött a Centrum Streetball!

Tizenharmadik alkalommal rendezték meg a Centrum Streetball-bajnokságot a Hódtói Sport és Szabadidő Központban.

Tizenhét csapat gyűlt össze a Hódtói Sport és Szabadidő Központban, hogy összemérjék tudásukat a XIII. Centrum Streetball-bajnokságon. A rendezvény 9 órakor kezdődött, a csapatok nevezésével. A sorsolások után háromnegyed 10-kor indultak az alapszakasz első mérkőzései.


Az alapszakasz mérkőzései délután 1 óra körül értek véget, majd megkezdődött a hárompontos dobó verseny.

Egészen 11 óráig nem volt a pályákon megállás. A meccseken kettő a kettő ellen játszottak az indulók. Fekete István főszervező elmondta, hogy idén sok esetben három fővel neveztek a csapatok, ezzel biztosítva a folytonos cserelehetőséget.

– Korábban nagyon kevés háromfős csapat nevezett. Az is újdonság, hogy 11-12 éves fiatalok is jöttek és részt vettek a dobójátékainkban. 2011 áprilisában szerveztük meg párommal az első streetballbajnokságot, civilként, és azóta rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk. Legalább 15 fő van a résztvevők között, akik még látták, hogy honnan indultunk és hová jutottunk – tette hozzá Fekete „Thamole” István.


A D2 nevű hiphop duó.

11 órakor a résztvevők és a szurkolók a D2 hiphopcsapat új kislemezének bemutatóját hallgathatták meg. A hódmezővásárhelyi duó, Nagy Dávid „Exel” és Wetzer Dávid „NoOne” 2012 tavasza óta zenél együtt.

„Egy közös számmal indult a történetünk, utána jött az ötlet, hogy összeállunk, és csapatként folytatjuk. Megpróbálunk olyan témájú szövegeket írni, amelyekkel bárki tud azonosulni. Sajnos itt nem nagyon él a hiphopkultúra, de mi nem adjuk fel, mindent megteszünk azért, hogy életben tartsuk” – mesélték a fiúk.

A D2 fellépése után a Ritmus Tánc- és Fitnesz Stúdió növendékeinek műsora következett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.