EUR: 325,42 Ft
CHF: 293,38 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb Miskolc

Idén is lesz sörfesztivál a Népkertben

A városvezetés üdvözli a miskolci sörfesztivál szervezőinek döntését, hogy – korábbi ellentmondó nyilatkozatukkal szemben – az idén szeptember elején végül mégiscsak megrendezik a VI. Miskolci Sörfesztivált.

Ismét ezrek szórakozhatnak a Népkertben – fotó: Reti Dora

A rendezvény teljes lebonyolítását, a fellépők kiválasztását idén is a Szeptemberfeszt Kft. csapata végzi. Az önkormányzatnak idén külön nem kellett megállapodnia a szervezőkkel, hiszen a rendező cég és a város között érvényes az öt évvel ezelőtt megkötött szerződés a rendezési jogokra vonatkozóan.

Az önkormányzat ennek megfelelően minden együttműködési vállalásának eleget tesz, és reméli, hogy a Szeptemberfeszt Kft. a korábbi  színvonalú programmal örvendezteti meg a VI. Miskolci Sörfesztivál látogatóit – írta közleményében a városháza.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.