EUR: 308,23 Ft
CHF: 267,60 Ft
2017. október 17., kedd
Hedvig

Belföld

Így gyalázza a DK-s képviselő a keresztényeket

A kereszténység ellen fakadt ki közösségi oldalán Simon György Budapest VIII. kerületének önkormányzati képviselője Gyurcsány Ferenc pártjában, a Demokratikus Koalícióban.

A politikus szó szerint idiótának nevezte azokat, akik a Biblia alapján akarják élni az életüket.

Simon György listán jutott be a legutóbbi önkormányzati választásokon a főváros VIII. kerületének képviselőtestületébe, ahol a Gyurcsány Ferenc-féle Demokratikus Koalíció (DK) színeiben politizál. A képviselő mindeddig nem igazán hallatott magáról, most viszont a Facebook-on fakadt ki és rontott neki a keresztényeknek – írja az Origo.hu.

Fotó: Origo

A lap telefonon és írásban is próbálta reagáltatni Simon Györgyöt, szerették volna tőle megkérdezni, hogy egészen pontosan mit értett a mondatain, és hogy utólag nem tartja-e sértőnek a kijelentéseit, de egyelőre nem reagált a megkeresésükre.

Kapcsolódó Cikkek

 • A MOL ismét kiáll a sokszínűség mellett

  A MOL ismét kiáll a sokszínűség mellett

  A MOL az idei évben ismét csatlakozott az Európai Sokszínűségi Karta Magyarországhoz. A vállalat 2030-ig tartó üzleti stratégiájának egyik sarokpontja a vállalati kultúra fejlesztése, amelyhez kapcsolódva prioritás a nyitott, rugalmas és befogadó közösség kialakítása.

 • Magyarországon várhatóan a hét végéig tart az enyhe idő

  Magyarországon várhatóan a hét végéig tart az enyhe idő

  Közvetetten Magyarország időjárására is hatással van az Európát elérő hurrikán. Az időközben mérsékeltövi ciklonná alakult Opheliának köszönhető szokatlanul meleg őszi időjárás várhatóan a hét végéig tart – mondta Gaál Áron, az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelző osztályának vezetője kedden az MTI-nek.

 • Szerdán is marad a tavaszias idő!

  Szerdán is marad a tavaszias idő!

  Éjszaka az ország nagy részén többnyire derült lesz az ég, de főként az Észak-Alföldön, az Északi-középhegység völgyeiben, valamint a délnyugati, nyugati határ mentén köd, illetve alacsonyszintű felhőzet képződik, nyugat felől pedig fátyolfelhők érkeznek.