EUR: 324,94 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 23., szombat
Zoltán

Belföld

Így gyalázza a DK-s képviselő a keresztényeket

A kereszténység ellen fakadt ki közösségi oldalán Simon György Budapest VIII. kerületének önkormányzati képviselője Gyurcsány Ferenc pártjában, a Demokratikus Koalícióban.

A politikus szó szerint idiótának nevezte azokat, akik a Biblia alapján akarják élni az életüket.

Simon György listán jutott be a legutóbbi önkormányzati választásokon a főváros VIII. kerületének képviselőtestületébe, ahol a Gyurcsány Ferenc-féle Demokratikus Koalíció (DK) színeiben politizál. A képviselő mindeddig nem igazán hallatott magáról, most viszont a Facebook-on fakadt ki és rontott neki a keresztényeknek – írja az Origo.hu.

Fotó: Origo

A lap telefonon és írásban is próbálta reagáltatni Simon Györgyöt, szerették volna tőle megkérdezni, hogy egészen pontosan mit értett a mondatain, és hogy utólag nem tartja-e sértőnek a kijelentéseit, de egyelőre nem reagált a megkeresésükre.

Kapcsolódó Cikkek

 • Budapesten tárgyalt Orbán Viktorral Donald Tusk

  Budapesten tárgyalt Orbán Viktorral Donald Tusk

  A jövő heti EU-csúcs előkészítése keretében Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke felkereste hivatalában Orbán Viktor miniszterelnököt – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

 • Szijjártó: Nem csorbulhatnak a kárpátaljai magyar közösség jogai

  Szijjártó: Nem csorbulhatnak a kárpátaljai magyar közösség jogai

  A jó magyar-ukrán kapcsolatokban “vagyunk érdekeltek, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Kárpátalján élő magyar nemzeti közösség jogai semmilyen formában se csorbulhassanak” – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken az Ungvárhoz közeli Alsószlatina gyógyüdülőhelyen.

 • Kukában landoltak a szemetesek!

  Kukában landoltak a szemetesek!

  Nem akármilyen szelfivel rukkoltak elő az FKF munkatársai, akik jelentkeztek a Meglepkék Legőrültebb Brigád elnevezésű felhívására.

 • Változik az Eurojackpot ára

  Változik az Eurojackpot ára

  A Szerencsejáték Zrt. közleményben tudatta, hogy az Eurojackpot alapjátékának ára az elmúlt hét euró árfolyam-változása miatt a Részvételi Szabályzat értelmében 2018.