2019. július 16., kedd
Valter

Belföld

Így gyalázza a DK-s képviselő a keresztényeket

A kereszténység ellen fakadt ki közösségi oldalán Simon György Budapest VIII. kerületének önkormányzati képviselője Gyurcsány Ferenc pártjában, a Demokratikus Koalícióban.

A politikus szó szerint idiótának nevezte azokat, akik a Biblia alapján akarják élni az életüket.

Simon György listán jutott be a legutóbbi önkormányzati választásokon a főváros VIII. kerületének képviselőtestületébe, ahol a Gyurcsány Ferenc-féle Demokratikus Koalíció (DK) színeiben politizál. A képviselő mindeddig nem igazán hallatott magáról, most viszont a Facebook-on fakadt ki és rontott neki a keresztényeknek – írja az Origo.hu.

Fotó: Origo

A lap telefonon és írásban is próbálta reagáltatni Simon Györgyöt, szerették volna tőle megkérdezni, hogy egészen pontosan mit értett a mondatain, és hogy utólag nem tartja-e sértőnek a kijelentéseit, de egyelőre nem reagált a megkeresésükre.

Kapcsolódó Cikkek

  • Folyamatosan csökken a munkanélküliség Magyarországon

    Folyamatosan csökken a munkanélküliség Magyarországon

    Az utóbbi hónapokban foglalkoztatáspolitikai szempontból folytatódott a kedvező tendencia, hiszen hónapról-hónapra egy-egy tized százalékponttal csökkent a munkanélküliségi ráta – jelentette ki a Pénzügyminisztérium (PM) foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára kedden Békéscsabán.

  • Gyilkos nők – szörnyetegek vagy legendák?

    Gyilkos nők – szörnyetegek vagy legendák?

    Rettenetes gyilkosságok elkövetésére nem csak férfiak képesek. A magyar kriminalisztika történetében is található jó néhány olyan asszony, aki kíméletlen kegyetlenséggel végzett mindenkivel, aki az útjába került. Sorozatunk ezeket a nők által elkövetett rémtetteket mutatja be.