EUR: 325,97 Ft
CHF: 294,31 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Extra

Ilyen cukik Pink gyerekei

Hihetetlenül aranyos fotók kerültek napvilágra Pinkről és családjáról, akik a minap New York utcáin sétálgattak.

2016 decemberében megszületett a háromszoros Grammy-díjas énekesnő és férje, Carey Hart második gyermeke, Jameson Moon Hart. A pici már hét hónapos, és a képeket elnézve szépen cseperedik, nővére, a hatéves Willow Sage Hart pedig rajong érte. Pinkék épp New York utcáit rótták, amikor lesifotósok kiszúrták és megörökítették a kis családot. Az énekesnő karján a kisbabájával, de önmagához hűen extrém frizurával, rockerbakancsban sétálgatott, motokrosszversenyző férje büszkén tolta a babakocsit, a vagány szülők között pedig tündéri, szőke kislányuk andalgott. A látvány nem volt mindennapi, a fotókon Hollywood egyik legcukibb és legidillibb famíliáját láthatjuk.


 

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

    Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

    Az egykori álompár 2016-ban döntött a válás mellett, azóta pedig folyamatosan veszekedtek. Angelina kezdetben meg akarta tiltani Bradnek, hogy láthassa a gyerekeket, a bíróságon azonban a közös felügyelet mellett döntöttek.

  • Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

    Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

    A 25. James Bond-filmben, amelyet jelenleg Olaszországban és Nagy-Britanniában forgatnak, egy időre egy új női szereplő áll be a 007-es helyére: az új karaktert egy fekete brit színésznő, Lashana Lynch alakítja.