2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Belföld

Ilyet még nem látott! Így várta Egyiptom elnökét Orbán Viktor – Videó!

A Pesti Vigadóban tartott tanácskozást Orbán Viktor miniszterelnök a V4-kormányfők és az egyiptomi elnök kedden. Mint minden ilyen diplomáciai eseményen, úgy Budapesten is kiemelt biztonsági intézkedések mellett tartották meg a csúcstalálkozót.

Magyarország miniszterelnöke közösségi oldalán mutatta meg egy kisfilmben, hogyan fogadta Egyiptom elnökét.

A videóban látható egy a megszokottól kissé eltérő pillanat is. Orbán Viktor miközben a Pesti Vigadó előtt várakozott észre vette, hogy valami nem stimmel az úton.

Kapcsolódó Cikkek

 • Térfigyelő kamera alatt drogoztak

  Térfigyelő kamera alatt drogoztak

  A bátorságát csak a lúzersége múlta felül annak a két férfinak, aki pont egy térfigyelő kamera alatt döntött úgy, hogy a kocsiban elfogyaszt egy kis kábítószert.

 • Folyamatosan csökken a munkanélküliség

  Folyamatosan csökken a munkanélküliség

  Az utóbbi hónapokban folytatódik az a tendencia, miszerint hónapról hónapra egy-egy tized százalékponttal csökkent a munkanélküliségi ráta – közölte Bodó Sándor, a Pénzügyminisztérium foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára.

 • Sorosék Brüsszelben támadják a Fideszt

  Sorosék Brüsszelben támadják a Fideszt

  Soros György mintegy 200 európai lobbiszervezete levélben fordult az Európai Néppárthoz azért, hogy megakadályozza a fideszes Hidvéghi Balázs megválasztását az egyik bizottság alelnöki posztjára, és megvétózzon más fideszes jelölteket is.