2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Extra

Íme a Középsuli első könyve

Könyvet írt a népszerű tinisztár, a Középsuli sorozat rosszfiúja, Olivér. A Rozi és az arab herceg című könyv a Középsuli-sorozat első darabja.

A Középsuli brand a régi csíkos és pöttyös könyvek mintájára indít új sorozatot. A tervek között szerepel a régi klasszikusok újrafeldolgozása is.


 „Helló emberek! Tudok valami nagggyon durvát! Olivér vagyok. Olivér a rosszfiú, aki senkit sem hagy hidegen. Mert hát vagy szeretnek, vagy ami még jobb, utálnak. Háháhá. Két hét Londonban, a Középsulis osztálytársaimmal: Rozival, a kis lúzerrel, Bendével a macsóval, és persze a barátnőjével, Barbival, aki szereti, ha minden olyan romcsiiii. Találkoztatok ti már igazi herceggel? De olyan igazán tekintélyes, dúsgazdag, szinte mesebeli herceggel? Na én igen. Elég komoly sztori. Olvassátok el. Annyit ígérhetek,hogy nagggy buli lesz!”- olvasható a könyv borítóján.

A fantáziadús, érthető és követhető szálakkal megírt és fordulatokkal tarkított romantikus, izgalmas és az olvasást a fiatalokkal is biztosan megkedveltető könyv története Olivér tolmácsolásában került a lapokra, és onnan egyenesen a könyvespolcokra.

A Rozi és az arab herceg szól a Középsuli rajongóinak és mindazoknak, akik szeretik a Twilight, A felhők fölött 3 méterrel, vagy a 13 okom volt világát. Az alkotók abban bíznak, hogy a tinisorozat sikeréhez hasonlóan a könyvek is rendkívül népszerűek lesznek.

Kapcsolódó Cikkek