EUR: 321,59 Ft
CHF: 282,55 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Extra

Ingyen mutogatja ikreit Beyoncé

Fotó: instagram

Beyoncé napra pontosan egy hónappal születésük után mutatta meg ikreit, Sir Cartert és Rumit a közösségi oldalán.

Az énekesnő nem bízta a véletlenre a látványt, profi stábot fogadott a fotózásra, hogy a világ méltóképp ismerhesse meg csemetéit.

Ez a lépés igen szokatlan, ugyanis a világsztárok általában dollármilliókért szokták eladni újszülött gyermekeik képeit a legnagyobb bulvárlapoknak. Sokak szerint Beyoncé azért döntött az Instagram mellett, mert azt szerette volna, hogy a lapok a boldogságukról írjanak, ne pedig férje, Jay-Z hűtlenkedéseiról.

Korábban ugyanis több hír szólt arról, hogy a rapper és az énekesnő házassága válságba jutott, rengeteget veszekednek, és Jay Z többször megcsalta a feleségét.

Kapcsolódó Cikkek

  • Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Véget ért a hónapok óta tartó kemény küzdelem a TV2 Exatlon Hungaryben. A győztes, Huszti Kata kemény heteken van túl, egyszer már kiesett a versenyből, a sorsnak köszönhetően azonban ő vihette haza a 20 milliós főnyereményt, amit lakásfelújításra, esküvőre és utazásra költ majd.

  • Dér Henit kitagadta az édesapja

    Dér Henit kitagadta az édesapja

    Dér Henit édesapja fiúnak várta, ezt pedig éreztette is vele. Az énekesnő egész életében szeretett volna neki megfelelni, de minden igyekezete ellenére apja kitagadta mikor jelentkezett a Megasztárba.