EUR: 352,69 Ft
CHF: 331,75 Ft
2020. július 11., szombat
Nóra, Lili

Egyéb III.kerület

Irány Arany nyomában!

A Budapesti Nyári Fesztivál és a Petőfi Irodalmi Múzeum különleges irodalmi sétákat szervez a Margitszigeten, Arany János életének meghatározó helyszínén.

A margitszigeti víztoronytól induló tematikus túrán az érdeklődők bejárhatják az Arany János által is kedvelt helyszíneket, egészen a Nagyszállóig, ahol Arany életének utolsó időszakában élt és alkotott. Muzeológusok, irodalomtörténészek kalauzolnak bennünket, akikhez társművészeket hívnak vendégül a szervezők. Legközelebb augusztus 13-án, 27-én és szeptember 10-én várják az érdeklődőket. A programra előre kell jegyet váltani.

Arany János-séták a Margitszigeten
(Fotó: Keresztesi Balázs)

 

Arany János-séták a Margitszigeten
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.