EUR: 323,74 Ft
CHF: 287,20 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Zalaegerszeg

Ismét lóerők feszülnek egymásnak

A Barlahida melletti Sűrű-réten látványos szlalom- és gyorsulási verseny, valamint pulling, azaz gépek látványos egymást elhúzása szórakoztatja majd a közönséget augusztus 5-én. A rendezvény minden évben rendkívül pörgős számokból áll, vegyes a versenyzők korosztálya is. Idősebbek szandálban és zokniban nyomják a pedált, alig kamaszodó srácok Forma–1-es versenyzőket lepipáló manőverekkel trükköznek a publikum örömére, akik több ezren szurkolnak a forróságban. A pálya nagy kedvence a 250 lóerős, nagy teljesítményű, összkerék-meghajtású Rába-Steiger traktor, illetve a modern európai traktor, a New Holland. Idén is indul Dutra, John Deere, Belarus (MTZ) valamint számtalan márka a nehezített pályán, ahol többek közt hordókat kell kerülni, tolatni és pontosan végrehajtani a feladatokat.

A szerencsések hazavihetik egy 7 éjszakás görögországi szállásfelajánlást a tengerparti Makrygialos üdülőhelyre a nyári szezonban, 2 darab háromfős, stúdiós elhelyezéssel. A versenyt Vigh László országgyűlési képviselő nyitja meg, a program ingyenesen látogatható.


Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.