EUR: 325,02 Ft
CHF: 294,99 Ft
2019. július 21., vasárnap
Dániel, Daniella

Egyéb Szekszárd

Ismét vásárolhatunk az áruházban

Gőzerővel folyik a városközpontban a (volt) Korzó áruház átalakítása.

A munkások a lapos tetejű nagycsarnok belsejét a padlótól az álmennyezetig teljesen szétverték, lebontották, közben lezajlott a tető szigetelése is. A városban már jó ideje elterjedt a hír – amit eleinte sokan kétkedve fogadtak –, hogy a francia Auchan cég nyit itt üzletet, amelynek néhány nagyáruháza már működik Magyarországon. Azóta megerősítették az információt. „Az Auchan Retail Magyarország célja, hogy az áruházak folyamatos fejlesztésével, új egységek nyitásával és új értékesítési csatornák kialakításával megfeleljen vásárlói igényeinek” – áll a társaság közleményében. A vállalat vezetése ennek megfelelően úgy döntött, hogy szupermarketet létesít Szekszárdon, a nyitás időpontját szeptemberre tervezik.

Sok-sok konténer bontott anyagot, törmeléket hordtak ki, szállítottak el
Fotó: Fazekas Zoltán

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.