EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

Egyéb Szekszárd

Javult a vízminőség

A természetes vizeken kijelölt fürdőhelyeken a víz minőségét a fürdési szezonban havonta ellenőrzik. Legutóbb a július 18-án vett mintákat vizsgálták. A megyei kormányhivatal közleménye szerint örömteli hír, hogy most is mindegyik eredmény megfelelő, illetve kiváló volt, sőt az első vizsgálatokhoz képest a vizek minősége Domboriban a központi strandon és a tábor strandján javult is. A Fadd-Dombori I. strand vizének minősége megfelelő, a II. (központi, volt fizetős strand), illetve a tábori strandon – akárcsak a Szálka Szabadidő Központ strandján – pedig kiváló minőségű vízben fürödhetnek a látogatók.

Benépesült a nagy melegben a szálkai strand is
Fotó: Fazekas Zoltán

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.