EUR: 323,49 Ft
CHF: 291,31 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Extra

Jolie-klón tarol a neten

Azt mondják, mindenkinek létezik valahol egy hasonmása a világon. Most Angelina Jolie rajongói oldalán osztottak meg képeket „klónjáról”, Regina Kováról, a fiatal szépség ugyanis megtévesztésig hasonlít az Oscar-díjas színésznőre.

Hosszú, sötét hajával, telt ajkaival, kecses végtagjaival és igéző kék szemével mintha csak a világ egyik legszebb nőjének tartott Jolie-t látnánk – picit fiatalabb kiadásban. A hasonlóság sokaknak feltűnt, így mára csaknem százezren követik a közösségi oldalon a szexi hölgyet.


Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  A ma­gyar di­vat­márka több si­ke­res New York-i be­mu­tató után pén­te­ken a pá­ri­zsi di­vat­hé­ten pre­zen­tálta a 2020-as ta­vasz-nyári kol­lek­ci­ó­ját.

 • Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Tegnap adott koncertet Budapesten a Backstreet Boys, a fiúzenekar, akik a 90-es években meghódították a világot, azzal együtt pedig milliók szívét. Nem volt olyan tini, akinek ne lett volna tele a szobája a csapat poszterivel, aki ne lassúzott volna a dalaikra a szórakozóhelyeken.

 • Becsajozott Shawn Mendes?

  Becsajozott Shawn Mendes?

  Nemrég jelent meg Shawn Mendes és Camila Cabello közös dala, a Senorita, a rajongók pedig rögtön gyanakodni kezdtek, hogy talán nemcsak munka, hanem szerelem is van a dologban.