EUR: 304,14 Ft
CHF: 267,75 Ft
2017. augusztus 17., csütörtök
Jácint

Egyéb Tatabánya

Jöttek, láttak, győztek

Nemzetközi tornát szervezett a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága. Az Olimpikon úti műfüves pályákon rendezett viadalon két korosztályban három-három csapat szerepelt: a házigazda U15-ös és U16-os megyei válogatott mellett Fejér megye és a Rajnai Labdarúgó Szövetség csapata.

25 éves a kapcsolatunk a német szövetséggel – elevenítette fel a nemzetközi torna hátterét Khéner László, az MLSZ megyei igazgatója. – Minden évben vendégül látjuk egymást, ennek egyik kiváló példája ez a torna is. Remek lehetőség ez a mieinknek arra, hogy egy más futballkultúrát képviselő gárdával mérjék össze erejüket.

A két szövetség közti jó kapcsolatot dicsérte Norbert Weisse, a német delegáció vezetője.

Ez egy aktív, élő együttműködés – fogalmazott a Rajnai Labdarúgó Szövetség elnökségi tagja. – Mindig örömmel jövünk Magyarországra, hiszen remek fogadtatásban van részünk, valóban barátok várnak itt minket. A mostani tornán nem az eredmény a legfontosabb, de természetesen azért szeretnénk az első helyen végezni.

A német küldöttség célja végül teljesült: megnyerték a tornát, a második helyen a Fejér megyeiek, míg a harmadikon a házigazda Komárom-Esztergom megyei fiatalok zártak mindkét korcsoportban.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Kenyér és hit

    Kenyér és hit

    Augusztus 20. nemcsak az államalapítás, de az új kenyér ünnepe is: az idei búza beérett, learatták és megsütik belőle az első kenyeret.

  • Nyaralásból a válogatottba

    Nyaralásból a válogatottba

    Csupán nemrégiben tértek vissza a nyári pihenésből a Dunaferr DUE Renalpin FC futsal csapatának játékosai, akik a közös alapozó munkát végzik a napokban, ám néhányukra máris nagy feladatok várnak: öten meghívót kaptak a válogatott edzőtáborába.