EUR: 325,94 Ft
CHF: 293,98 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb Tatabánya

Jöttek, láttak, győztek

Nemzetközi tornát szervezett a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága. Az Olimpikon úti műfüves pályákon rendezett viadalon két korosztályban három-három csapat szerepelt: a házigazda U15-ös és U16-os megyei válogatott mellett Fejér megye és a Rajnai Labdarúgó Szövetség csapata.

25 éves a kapcsolatunk a német szövetséggel – elevenítette fel a nemzetközi torna hátterét Khéner László, az MLSZ megyei igazgatója. – Minden évben vendégül látjuk egymást, ennek egyik kiváló példája ez a torna is. Remek lehetőség ez a mieinknek arra, hogy egy más futballkultúrát képviselő gárdával mérjék össze erejüket.


A két szövetség közti jó kapcsolatot dicsérte Norbert Weisse, a német delegáció vezetője.

Ez egy aktív, élő együttműködés – fogalmazott a Rajnai Labdarúgó Szövetség elnökségi tagja. – Mindig örömmel jövünk Magyarországra, hiszen remek fogadtatásban van részünk, valóban barátok várnak itt minket. A mostani tornán nem az eredmény a legfontosabb, de természetesen azért szeretnénk az első helyen végezni.

A német küldöttség célja végül teljesült: megnyerték a tornát, a második helyen a Fejér megyeiek, míg a harmadikon a házigazda Komárom-Esztergom megyei fiatalok zártak mindkét korcsoportban.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.