EUR: 326,40 Ft
CHF: 283,59 Ft
2018. június 22., péntek
Paulina

Egyéb Dunaújváros

Jövőre is lesz Rockmaraton!

Sikeresnek értékelte a Rockmaraton szervezőcsapata az idei rendezvényt, így a tervek szerint jövőre ismét világhírű fellépők népesítik majd be a Szalki-sziget színpadjait július közepén. 

Összesen több mint száz zenekar lépett fel az idei Rockmaraton Fesztiválon. A 80 hazai és 20 nemzetközi fellépő öt plusz egy napon át mozgatta meg a Szalki-sziget közönségét. A 27. Rockmaraton a szervezők beszámolója szerint zökkenőmentesen, zavartalanul zajlott le, így borítékolható, hogy jövőre is visszatér a rock Dunaújvárosba!


A Sepultura tette fel idén az “i”-re a pontot
(fotó: Máté Péter)

A tavalyi emlékezetes Megadeth-affér után kérdéses volt, hogy idén is megrendezik-e a fesztivált- olvasható a Rockmaraton sajtóközleményében-, az idei évben azonban minden gond nélkül zárult a rendezvény, így 2018. július 9- 14. között  ismét letáborozhatnak a rock szerelmesei a dunaújvárosi Campingben. Mint azt a főszervező, Varga Zoltán elmondta: a zenekarok is maradéktalanul pozitív véleményt alkottak az eseményről.  Az első fellépőkről szeptemberben ad majd tájékoztatást a szervező csapat.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.