2020. július 04., szombat
Ulrik

Egyéb Dunaújváros

Jövőre is lesz Rockmaraton!

Sikeresnek értékelte a Rockmaraton szervezőcsapata az idei rendezvényt, így a tervek szerint jövőre ismét világhírű fellépők népesítik majd be a Szalki-sziget színpadjait július közepén. 

Összesen több mint száz zenekar lépett fel az idei Rockmaraton Fesztiválon. A 80 hazai és 20 nemzetközi fellépő öt plusz egy napon át mozgatta meg a Szalki-sziget közönségét. A 27. Rockmaraton a szervezők beszámolója szerint zökkenőmentesen, zavartalanul zajlott le, így borítékolható, hogy jövőre is visszatér a rock Dunaújvárosba!


A Sepultura tette fel idén az “i”-re a pontot
(fotó: Máté Péter)

A tavalyi emlékezetes Megadeth-affér után kérdéses volt, hogy idén is megrendezik-e a fesztivált- olvasható a Rockmaraton sajtóközleményében-, az idei évben azonban minden gond nélkül zárult a rendezvény, így 2018. július 9- 14. között  ismét letáborozhatnak a rock szerelmesei a dunaújvárosi Campingben. Mint azt a főszervező, Varga Zoltán elmondta: a zenekarok is maradéktalanul pozitív véleményt alkottak az eseményről.  Az első fellépőkről szeptemberben ad majd tájékoztatást a szervező csapat.

Kapcsolódó Cikkek