EUR: 325,28 Ft
CHF: 295,22 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Sport

Július végén már árulják a magyar válogatott mérkőzésére a jegyeket

Július végén, illetve augusztus elején kezdődik a belépők árusítása a magyar válogatott következő két hazai világbajnoki selejtezőmérkőzésére.

A magyar csapat augusztus 31-én (20.45) fogadja Lettország legjobbjait, szeptember 3-án (20.45) pedig Portugália együttesét a Groupama Arénában, s a szövetség elnökségének korábbi döntése alapján a jegyek egységesen 1000 forintba kerülnek.


A portugálok elleni, szeptember 3-i selejtezőre – amint az az MLSZ honlapján olvasható – a belépők árusítása július 30-án kezdődik meg a Szurkolói Klub tagjai számára, akik pedig nem tagjai a klubnak, július 31-től vásárolhatják meg a jegyüket. A lettek elleni, augusztus 31-i találkozóra a Szurkolói Klub tagjai augusztus 3-tól vehetnek jegyet, míg a klubtagsággal nem rendelkező szurkolók augusztus 4-től.

A jegyek szurkolói kártyával, interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, továbbá személyesen közel 300 értékesítési ponton a TEX viszonteladóknál vásárolhatók meg. Szurkolói kártya nélkül – személyazonosításra alkalmas igazolvány bemutatása mellett – két fővárosi és kilenc vidéki helyszínen lehet belépőket vásárolni – írja az mlsz.hu további részletekkel együtt.


A szövetség a honlapján jelzi, hogy azoknak a szurkolóknak, akik bérlettel rendelkeznek a válogatott vb-selejtezőire, az MLSZ mindhárom hátralévő selejtezőre – a lettek és a portugálok elleni után a feröeriekkel vívandó októberire is – visszatéríti az egy mérkőzésre arányosított kifizetett bérletár és a meccsekre megállapított 1000 forintos vételár különbözetét.

Ugyancsak emlékeztet rá, hogy azok a drukkerek, akik elutaztak Andorrába – ahol a válogatott 1-0-s történelmi vereséget szenvedett -, nem kell fizetniük jegyeikért a lettek és a portugálok elleni mérkőzésre. A Bernd Storck szövetségi kapitány által felajánlott belépőket legkésőbb augusztus 27-ig küldi meg az arra jogosultaknak az MLSZ jegyértékesítő partnere.

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Aranylány

  A nap képe: Aranylány

  Elképesztő teljesítménnyel utasította háta mögé versenytársait Hosszú Katinka, aki ezzel aranyérmet szerzett 200 méter vegyesen a dél-koreai Kvangdzsuban zajló vizes világbajnokságon.

 • Hosszú Katinka még mindig verhetetlen

  Hosszú Katinka még mindig verhetetlen

  Hosszú Katinka tovább írja 2009 óta tartó világbajnoki sikertörténetét. Az olimpiai bajnok úszó megszerezte pályafutása nyolcadik vb-aranyérmét, ezúttal 200 méter vegyesen végzett az élen.

 • Kozma: Mindig a kicsiket büntetik

  Kozma: Mindig a kicsiket büntetik

  A vb úszóversenyeinek nyitónapján a férfi 400 méter gyorson ezüstérmes ausztrál Mack Horton a díjátadás után letérdelt a dobogóra, így tiltakozott a sokadik alkalommal doppinggyanúba keveredett kínai Szun Jang győzelme ellen.

 • Egy ezüst is bearanyozta a kardozók napját

  Egy ezüst is bearanyozta a kardozók napját

  Ezüstérmes lett a magyar kardcsapat a vb-n, mégis felhangzott a tiszteletükre a Himnusz: a díjátadó után többtucatnyi szurkoló alkalmi kórusa a BOK Sportcsarnok előterében énekelte el a megilletődött Szilágyi Áronéknak.