EUR: 323,74 Ft
CHF: 287,20 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Extra

Justin Bieber lemondta turnéja hátralevő állomásait

Justin Bieber kanadai énekes lemondta Purpose World Tour koncertkörútja hátralévő 14 előadását. A sztár szóvivője “előre nem látott körülményekre” hivatkozott.

A világkörüli turné 2016 májusában kezdődött, azóta 150 sikeres fellépés áll Bieber mögött, az előadásokra átlag 40 ezer jegyet adtak el. A koncertek bevétele 2017 első felében több mint 93 millió dollárra (24,3 milliárd forintra) rúgott – ismertette a BBC News kedden.


A zenei bevételekkel foglalkozó Pollstar adatai szerint az Európát, Afrikát, Dél-Amerikát, Ausztráliát és Ázsia néhány részét érintő eddigi turné bevétele elérte a 256 millió dollárt (67 milliárd forintot).

Az énekes nem fűzött magyarázatot a turné hátralevő három hónapjának lemondásához, de az amerikai média szerint Bieber egyszerűen be akarta már fejezni. A lemondásról szóló hivatalos közleményben ugyanakkor hangsúlyozzák, hogy “Justin szereti a rajongóit, és utál csalódást okozni nekik”.

A szervezők azt is bejelentették, hogy a 14 fellépés jegyeinek árát visszatérítik a vásárlás helyén.

A legtöbb hátralevő koncert az Egyesült Államokban lett volna, de van köztük japán, hongkongi, Fülöp-szigeteki, szingapúri és indonéziai állomás is.

A kínai hatóságok múlt héten közölték, hogy a 23 éves kanadai sztárt “rossz viselkedése miatt” kitiltották az országból, azt azonban nem részletezték, hogy mit értenek rossz viselkedésen.

Kapcsolódó Cikkek

 • Bianca, az élő baba

  Bianca, az élő baba

  Több mint 750 ezren követik az Instagrammon Bianca Dragusanu-t, aki úgy néz ki, mint egy élő Barbie baba.

 • Újra mélyponton Ben Affleck

  Újra mélyponton Ben Affleck

  Ben Affleck néhány héttel ezelőtt vonult be az elvonóra. Súlyos drog és alkoholproblémáiból próbál kigyógyulni, ám egyáltalán nem segít a helyzeten, hogy fiatal barátnőjével, Lindsay Shookusas nemrég szakítottak.

 • Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Rákkal küzdő kajakos: Pokoli fájdalmakat éltem át

  Összegyűlt a pénz, így augusztus végén sor került Tóth Robi életmentő beavatkozására Németországban. A kajakos és felesége embertpróbáló heteken vannak túl, de az orvosok szerint Robinak jók az esélyei ahhoz, hogy végleg kigyógyuljon a rákból.