EUR: 323,46 Ft
CHF: 286,59 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Sport

Kaphatók még jegyek a férfi vízilabdázók esti negyeddöntőjére

Kaphatók még jegyek a Magyarország-Oroszország találkozóra, amelyet a magyarországi vizes világbajnokság férfi vízilabdatornájának negyeddöntőjében játszanak kedden (ma) 20.30 órától a Margitszigeten.

A szervezők délelőtti tájékoztatása szerint a Duna Arénában zajló úszóversenyek délutáni elődöntőire, illetve döntőire is van még néhány belépő.


Akik nem jutnak jegyhez a hivatalos jegyértékesítő oldalon, és nem szurkolhatnak a két helyszín valamelyikén, azoknak sem kell lemondaniuk a vb-élményről, a Duna Arénánál és a Margitszigeten kialakított szurkolói zónákban ugyanis a színes programok és koncertek mellett óriási képernyőkkel várják az érdeklődőket. A szervezők közlése alapján hétfőn a Duna Aréna Fan Zone-ban több mint 17 ezren szurkoltak.

A világbajnokság versenyei és mérkőzései iránt továbbra is nagy az érdeklődés, eddig összesen 230 ezren drukkoltak a helyszíneken – áll a közleményben.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tiger Woods öt év után nyert újra

    Tiger Woods öt év után nyert újra

    Tökéletesre sikerült Tiger Woods visszatérő szezonjának zárása: a profi golfozók legrangosabb sorozatának (US PGA Tour) 2017/18-as utolsó versenyén, az Atlantában rendezett Tour Championshipen győzni tudott, ezzel öt év után először bizonyult a legjobbnak egy tornán.

  • Zaklatásból nincs hiány a magyar sportban

    Zaklatásból nincs hiány a magyar sportban

    Hatalmas botrány kavart az elmúlt napokban, hogy két neves vízilabdázót, K. Zoltánt és P. Zsoltot azzal vádoltak meg, hogy megerőszakoltak egy 11 éves kislányt. Az érintettek tagadják a vádakat és a nyomozás továbbra is zajlik.