2019. június 20., csütörtök
Rafael

Extra

Katy Perry lesz at MTV videó zenei díjai átadójának háziasszonya

Katy Perry popénekes lesz a háziasszonya az MTV Video Music Awards (VMA) díjátadógálájának, előadóként is fellép a rendezvényen és versenyben van számos kategóriában a díjakért – jelentette be csütörtökön az MTV.

A gálát augusztus 27-én rendezik Los Angelesben, az MTV élőben fogja közvetíteni világszerte.


Katy Perry Chained the Rythm című nagyköltségvetéssel készült videója versenyben van négy kategóriában is az MTV díjaiért, de nem jelölték őt a két legfontosabb, az év énekese és az év videója kategóriában. Viszont jelölést kapott Calvin Harrisszel a Feels című dalért a legjobb videós együttműködés kategóriában, ahol Taylor Swift és Zayn Malik duettjével, az I Don’t Wanna Live Forever című számmal versenyeznek.

A MTV-gála vezetésével Katy Perry egy mozgalmas 12 hónapnak néz elébe, szeptemberben indul világkörüli turnéja és 2018-ban ő lesz az American idol tehetségkutató műsor egyik zsűritagja.

Katy Perry legutóbbi Witness című albuma júniusban jelent meg, az énekesnőnek van a legtöbb, több mint 100 millió követője a Twitter közösségi mikroblogon.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kis híján elvesztette az édesapját a királynőjelölt

    Kis híján elvesztette az édesapját a királynőjelölt

    Komoly megpróbáltatásokon ment keresztül Lakatos Lilla, a Magyarország Szépe túrkevei versenyzője. Édesapja négy hónappal ezelőtt szívinfarktust kapott, ami a fiatal lányt ráébresztette arra, hogy az élet véges, többek közt ezért is vágott bele a versenybe.

  • Az idősebbek is rákaptak az okostelefonokra

    Az idősebbek is rákaptak az okostelefonokra

    A fiatal generáció mellett az ötvenes, hatvanas és hetvenes korosztály körében is egyre népszerűbb az okostelefonok használata – derült ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) friss kutatásából.