EUR: 326,27 Ft
CHF: 294,53 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Extra Sopron

Kelta Ünnep a Várhelyen

Idén is lesz Kelta Ünnep Sopronban július 8-án.

A Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. kezelésében lévő Soproni Parkerdő legjelentősebb és leglátogatottabb történelmi emlékhelye a Várhely. A helyszín 2005 óta minden évben otthonul szolgál a különleges rendezvénynek, amelynek célja az ősi hagyományok felelevenítése és megőrzése az utókor számára. A Kelta Ünnep skót dudások rövid koncertjével kezdődik 9.45-től, és egészen 17 óráig tartogat színes műsorokat, többek között ír sztepptáncbemutatót, kelta mesemondást és olimpiát. Közben pedig lesznek kézműves-foglalkozások, lovaglás, íjászat, kelta harci játékok és egyéb programok.

Fotó: TAEG Zrt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

    Kibékült Angelina Jolie és Brad Pitt

    Az egykori álompár 2016-ban döntött a válás mellett, azóta pedig folyamatosan veszekedtek. Angelina kezdetben meg akarta tiltani Bradnek, hogy láthassa a gyerekeket, a bíróságon azonban a közös felügyelet mellett döntöttek.

  • Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

    Az új Bond-filmben egy nő helyettesíti a 007-est

    A 25. James Bond-filmben, amelyet jelenleg Olaszországban és Nagy-Britanniában forgatnak, egy időre egy új női szereplő áll be a 007-es helyére: az új karaktert egy fekete brit színésznő, Lashana Lynch alakítja.