EUR: 322,40 Ft
CHF: 287,54 Ft
2019. június 18., kedd
Arnold, Levente

Belföld

Keresztényeket gyalázott Gyurcsány embere

Idiótának nevezte Simon György DK-s józsefvárosi képviselő azokat, akik a Biblia szerint próbálják élni az életüket. Erről a ferencjozsef.blog.hu írt, amit az Origo munkatársai vettek észre.

Simon György listán jutott be a legutóbbi önkormányzati választásokon a főváros VIII. kerületének képviselő-testületébe. A képviselő mindeddig nem igazán hallatott magáról, most viszont a Facebookon fakadt ki és rontott neki a keresztényeknek.


Forrás: origo.hu

Simon egy kommentjében úgy fogalmazott, hogy a Biblia egy ókorban megírt mesekönyv, aki pedig komolyan venné az abban leírt szabályokat, az idióta. Ugyanebben a hozzászólásában arra is utalt, hogy ha valaki mégis a Szentírást tartja kiindulási pontnak, akkor ez a gondolkodás nem összeegyeztethető az internettel vagy a világhálón való böngészéssel. Az Origo telefonon és írásban is próbálta reagáltatni Simon Györgyöt, de a politikus nem reagált a megkeresésre.

Kapcsolódó Cikkek

  • Fidesz: Szüntessék meg a migránskártyákat!

    Fidesz: Szüntessék meg a migránskártyákat!

    A kormánypárt tovább harcol a bevándorlással szemben, ugyanis a Fidesz kezdeményezni fogja a megalakuló új Európai Parlamentben, hogy az Európai Bizottság szüntesse meg a migránskártyát.

  • Egyszülős családokat ünnepeltek

    Egyszülős családokat ünnepeltek

    Egy éve nyitotta meg kapuit az első az Egyszülős Központ Budapesten. Világszinten is egyedülálló kezdeményezés és szervezet az, amit Nagy Anna kollégáival fölépített, eleinte egy szál telefonnal, később félmilliárd forintos kormánytámogatással egy gyönyörű, nyolcadik kerületi saroképületben.