EUR: 308,38 Ft
CHF: 266,14 Ft
2017. október 20., péntek
Vendel

Belföld

Keresztényeket gyalázott Gyurcsány embere

Idiótának nevezte Simon György DK-s józsefvárosi képviselő azokat, akik a Biblia szerint próbálják élni az életüket. Erről a ferencjozsef.blog.hu írt, amit az Origo munkatársai vettek észre.

Simon György listán jutott be a legutóbbi önkormányzati választásokon a főváros VIII. kerületének képviselő-testületébe. A képviselő mindeddig nem igazán hallatott magáról, most viszont a Facebookon fakadt ki és rontott neki a keresztényeknek.

Forrás: origo.hu

Simon egy kommentjében úgy fogalmazott, hogy a Biblia egy ókorban megírt mesekönyv, aki pedig komolyan venné az abban leírt szabályokat, az idióta. Ugyanebben a hozzászólásában arra is utalt, hogy ha valaki mégis a Szentírást tartja kiindulási pontnak, akkor ez a gondolkodás nem összeegyeztethető az internettel vagy a világhálón való böngészéssel. Az Origo telefonon és írásban is próbálta reagáltatni Simon Györgyöt, de a politikus nem reagált a megkeresésre.

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán: Aggasztó az álláspontok különbözősége Brüsszellel

    Orbán: Aggasztó az álláspontok különbözősége Brüsszellel

    Bizonyos kérdésekben aggasztó az álláspontok különbözősége a visegrádi országok és az Európai Bizottság között, ennek dacára eredményes volt a szerda esti munkavacsora a brüsszeli testületet vezető Jean-Claude Junckerrel, van rá esély, hogy javuljon az együttműködés a felek között – közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken az uniós vezetők brüsszeli csúcstalálkozója után.