EUR: 335,42 Ft
CHF: 311,64 Ft
2020. január 22., szerda
Artúr, Vince

Egyéb IX.kerület

Kétszer állt fel hátrányból a Fradi

A sorsolás szeszélyének köszönhetően már a második fordulóban találkozott egymással a két ősi rivális, a Ferencváros és az Újpest. A Megyeri úton rendezett rangadón kétszer is vezettek a lilák, a Ferencváros azonban mindkétszer egyenlíteni tudott, így 2-2-es döntetlen lett a derbi vége.
Varga Roland az új ferencvárosi hős. A szélső sorozatban lövi a gólokat, most pedig a Fradi-szurkolók számára talán legfontosabb meccsen, az Újpest elleni rangadón az utolsó percben szerzett góllal egyenlített. Merthogy a lilák kétszer is vezettek, de előbb Priskin, majd a végén Varga is egyenlíteni tudott. Ezért és a meglepően sok ferencvárosi sérült miatt nem meglepő, hogy Thomas Doll elégedett a döntetlennel.
– Az Újpest dinamikus volt a középpályán és támadásban is, nekünk pedig a bekapott gólok után magunkra kellett találnunk. Stabilabban kellett volna védekeznünk a tizenhatos vonalánál. De játszottak nálunk olyanok, mint Böde és Otigba, akik alig vettek részt edzésen, illetve Lovrencsics Gergő megsérült. Ennek ellenére kitartottunk, úgyhogy tudok örülni a döntetlennek – mondta a mérkőzés után a német szakember.

Kapcsolódó Cikkek

 • A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember autója megfizethetetlen

  A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

 • Tényleg ilyen rossz?

  Tényleg ilyen rossz?

  A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.

 • Megtisztelő Győrben játszani!

  A magyar válogatott Lukács Viktória nyártól a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.