EUR: 325,42 Ft
CHF: 293,38 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Egyéb IX.kerület

Kétszer állt fel hátrányból a Fradi

A sorsolás szeszélyének köszönhetően már a második fordulóban találkozott egymással a két ősi rivális, a Ferencváros és az Újpest. A Megyeri úton rendezett rangadón kétszer is vezettek a lilák, a Ferencváros azonban mindkétszer egyenlíteni tudott, így 2-2-es döntetlen lett a derbi vége.
Varga Roland az új ferencvárosi hős. A szélső sorozatban lövi a gólokat, most pedig a Fradi-szurkolók számára talán legfontosabb meccsen, az Újpest elleni rangadón az utolsó percben szerzett góllal egyenlített. Merthogy a lilák kétszer is vezettek, de előbb Priskin, majd a végén Varga is egyenlíteni tudott. Ezért és a meglepően sok ferencvárosi sérült miatt nem meglepő, hogy Thomas Doll elégedett a döntetlennel.
– Az Újpest dinamikus volt a középpályán és támadásban is, nekünk pedig a bekapott gólok után magunkra kellett találnunk. Stabilabban kellett volna védekeznünk a tizenhatos vonalánál. De játszottak nálunk olyanok, mint Böde és Otigba, akik alig vettek részt edzésen, illetve Lovrencsics Gergő megsérült. Ennek ellenére kitartottunk, úgyhogy tudok örülni a döntetlennek – mondta a mérkőzés után a német szakember.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.