EUR: 324,96 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 24., vasárnap
Iván

Egyéb IX.kerület

Kétszer állt fel hátrányból a Fradi

A sorsolás szeszélyének köszönhetően már a második fordulóban találkozott egymással a két ősi rivális, a Ferencváros és az Újpest. A Megyeri úton rendezett rangadón kétszer is vezettek a lilák, a Ferencváros azonban mindkétszer egyenlíteni tudott, így 2-2-es döntetlen lett a derbi vége.
Varga Roland az új ferencvárosi hős. A szélső sorozatban lövi a gólokat, most pedig a Fradi-szurkolók számára talán legfontosabb meccsen, az Újpest elleni rangadón az utolsó percben szerzett góllal egyenlített. Merthogy a lilák kétszer is vezettek, de előbb Priskin, majd a végén Varga is egyenlíteni tudott. Ezért és a meglepően sok ferencvárosi sérült miatt nem meglepő, hogy Thomas Doll elégedett a döntetlennel.
– Az Újpest dinamikus volt a középpályán és támadásban is, nekünk pedig a bekapott gólok után magunkra kellett találnunk. Stabilabban kellett volna védekeznünk a tizenhatos vonalánál. De játszottak nálunk olyanok, mint Böde és Otigba, akik alig vettek részt edzésen, illetve Lovrencsics Gergő megsérült. Ennek ellenére kitartottunk, úgyhogy tudok örülni a döntetlennek – mondta a mérkőzés után a német szakember.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.