2020. július 11., szombat
Nóra, Lili

Egyéb IV.kerület

Kétszer vezetett az Újpest, de ez sem volt elég

A sorsolás szeszélyének köszönhetően már a második fordulóban találkozott egymással a két ősi rivális, a Ferencváros és az Újpest. A Megyeri úton rendezett rangadón kétszer is vezettek a lilák, a Ferencváros azonban mindkétszer egyenlíteni tudott, így 2-2-es döntetlen lett a derbi vége.
Hiába szerzett előbb Novothny Soma majd Nagy Dániel is gólt, ferencvárosi részről előbb Priskin, majd az utolsó pillanatokban Varga egyenlíteni tudott, így nem csoda, hogy Nebojsa Vignjevic nem  volt teljesen elégedett a meccs után.
– Büszke vagyok a fiúkra, ugyanakkor csalódott az eredmény miatt, hiszen az utolsó percekben kaptunk gólt. Jobban kezdett a Fradi, de visszajöttünk a meccsbe, és 2-1-nél el is dönthettük volna, ha nem hibázunk a támadásokban. A végjátékban türelmesebbnek kell lennünk – mondta a szakember. – Gratulálok a Ferencvárosnak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.