EUR: 326,32 Ft
CHF: 294,56 Ft
2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Egyéb Hódmezővásárhely

Kézműves foglalkozások a könyvtárban

A hódmezővásárhelyi Németh László Városi Könyvtár gyermekkönyvtára kézműves foglalkozásokra várja minden hétfőn, szerdán és pénteken délelőtt a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A könyvtárosok naponta más-más feladatokkal készülnek. A foglalkozások során a gyerekek többek között papírból, gyöngyből, zsugorfóliából készíthetnek apróságokat.


Lelkesen kézműveskedtek a gyerekek.

– Minden évben, amikor véget ér az iskola, elkezdjük a foglalkozást. Próbálunk minél változatosabb technikákat összekészíteni a gyerekeknek – tudtuk meg Gyulafalviné Vereczkei Györgyi könyvtárostól. – Vannak, akik évről évre visszajárnak. Jó látni, ahogy ügyesednek, cseperednek.

Gyulafalviné Vereczkei Györgyi

Barbara, Kincső, Nóra és Ajándék már évek óta visszatérnek a kézműves foglalkozásokra. – Csináltunk itt CD-ből halat, képkeretet, álomfogót, vécépapír-gurigából különböző állatokat. Mindennap jövünk a foglalkozásra és egészen a végéig szoktunk maradni. Beszélünk egymással utána is. Ma egy polipot fogunk csinálni, amit fel lehet akasztani – mesélték a lányok.

Barbara, Kincső, Nóra és Ajándék

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.