EUR: 325,25 Ft
CHF: 294,90 Ft
2019. július 22., hétfő
Magdolna

Egyéb IX.kerület

Kézműveskedtek a játszótéren

A szünidőre sem hagyják magukra a kisgyerekes szülőket a kerületben, sőt! A József Attila-lakótelep nagy játszóterén minden szerdán játszódélelőttöt rendeznek, amelyre a belépés ingyenes. A programsorozat keretében a gyerekek színházi előadásokat nézhetnek meg, de legutóbb például kézműves foglalkozást tartottak nekik. Legközelebb, július 19-én 10 és 11 óra között Borbényi M. Éva népi kézműves várja a kicsiket, no és persze a szüleiket.

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.