EUR: 323,66 Ft
CHF: 280,38 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Sport

Kiakadtak a pólósok a bírókra

Mediterrán hangulatot varázsolt a Hajós Alfréd uszodába az orosz–izraeli játékvezető-duó a magyar–olasz férfi pólómeccsen. Szinte csak Nagy Viktorékat sújtották ítéleteikkel, úgy állították ki a mieinket, mintha kötelező lett volna. Elszántság és hit kellett a 9-9-es döntetlenhez.

– Szinte Rómában éreztem magam, annyiszor fújtak ellenünk, ráadásul a csapat egyik legjobbját, Hárai Balázst is végleg kiküldték, igaz, egy olasszal együtt, de ez olyan volt, mintha a Barcából Messi, a Realból pedig Danilo kapott volna piros lapot.


/Fotó: MTI – Czagány Balázs

A válogatott kapusa, Nagy Viktor a Facebookon közölte: „Nehezen hiszem el, hogy ez megtörténhet… Hazai pályán ennyire ellenünk fújnak… és gondolom, most sem lesz semmi következmény.”

Az Arénába költözhet a férfipóló döntője

A Hajós Alfréd uszoda helyett a Duna Arénában lehet a férfi vízilabdatorna döntője, ha a magyar válogatott bejut a fináléba. A Duna Aréna 12 ezres, míg a margitszigeti uszoda csak hét, ráadásul a csoportkörben a magyar válogatott meccsein telt ház és remek hangulat volt.

Kapcsolódó Cikkek

  • Kovács Bálint: súlyos bukás után dobogó

    Kovács Bálint: súlyos bukás után dobogó

    A H-Moto Team versenyzői az elmúlt hétvégén a Pannoniaringen folytatták idei szezonjukat a magyar bajnokságban. Az ezresek között az idén az előző két futamot megnyerő Kovács Bálint ezúttal két tizeddel a második helyre szorult, míg az SSP 300-as mezőnyben Kakuszi Ádám a hetedik helyet szerezte meg.

  • Lakatos Gergely lett a darts Európa-bajnok

    Lakatos Gergely lett a darts Európa-bajnok

    Egy arany- és egy bronzérmet nyertek a magyar dartsosok az olaszországi Caorléban megrendezett soft Európa-bajnokságon. Az utánpótlás korosztályban Lakatos Gergely a fiúknál Európa-bajnoki címet nyert, míg a lányoknál Czipó Vivien a dobogó harmadik fokára állhatott fel.