EUR: 326,47 Ft
CHF: 294,91 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Extra

Kibékült a két színésznő

Shannen Doherty és Alyssa Milano tizenöt éve nem beszéltek egymással, de a napokban megtört a jég, és az egykori barátnők kibékültek.

A Bűbájos boszorkák testvérpárja hosszú évekkel ezelőtt, a sorozat forgatásán veszett össze annyira, hogy tizenöt éve egyetlen szót sem váltottak egymással. De miután kiderült, hogy Doherty gyilkos kórral küzd, újra felvették a kapcsolatot, mi több, Milano az E!-nek elárulta: mióta tudja, hogy egykori kolléganője, barátnője beteg, mindennap imádkozik érte, és alig várja, hogy találkozzanak.

– Shannen és én sokat beszélünk a Twitteren. Utoljára két-három nappal ezelőtt leveleztünk, és megbeszéltük, hogy személyesen folytatjuk, de a találkozás időpontját még pontosítjuk – mondta Milano, aki úgy érzi, ennyi idő elteltével már nincs jelentőségük a régi sérelmeknek.

Fotó: Instagram

Kapcsolódó Cikkek

 • 55 évesen lett bikinimodell

  55 évesen lett bikinimodell

  Az 55 éves Kathy Ja­cobs élete álma vált valóra azzal, hogy a Sports Illustrated leszerződtette fürdőruha-bemutatójára Miamiban.

 • Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Idén lenne húsz éves Dióssy Klári kislánya, Adélka, aki mindössze négy és fél évesen hunyt el leukémiában. A Ridikül műsorvezetője a Családvarázsban mesélt soha el nem múló fájdalmáról, és arról miképp telnek mindennapjai második házasságából született gyermekével, Mátéval.

 • Cseh Tamás a mindennapokban

  Cseh Tamás a mindennapokban

  Barátom gondolt egy merészet, és abban a faluban, ahol az egykori kitűnő Kossuth-díjas előadóművész nyarai nagy részét töltötte, a Balaton-felvidéki Kővágóörsön, halálának 10.