2019. július 21., vasárnap
Dániel, Daniella

Sport

Kínában haknizik Ronaldo

Bár a Real Madrid már megkezdte a felkészülést a következő szezonra, és épp Észak-Amerikában edzőtáborozik, sőt már meccset is játszott, a csapat legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo még mindig nem csatlakozott a gárdához.

CR7 Kínában reklámozza a futballt. Mint tudjuk, Ronaldo egyik legnagyobb támogatója a Nike, így egyértelmű, hogy a sportruházati cég őt kérte fel, hogy Kínában népszerűsítse az egyik új cipőjét. A héten a négyszeres aranylabdás játékos Sanghajban és Pekingben haknizik.


A Real Madrid egyébként hétfő éjjel tizenegyesekkel kikapott a Manchester Unitedtől, pedig a nagy nevek mind ott voltak Kaliforniában, kivéve Sergio Ramost és Ronaldót. Előbbi már befejezte a nyaralását és elkezdte az edzéseket, de Zinédine Zidane a meccsre még nem nevezte.

A Nike 1997 óta komoly erőfeszítéseket tesz, hogy a futball minél népszerűbb legyen a kelet-ázsiai országban, mi több, 2007-ben együttműködési megállapodást kötöttek a kínai oktatási minisztériummal is, hogy létrehozzák az ország első középiskolai labdarúgó-bajnokságát.


Kapcsolódó Cikkek

 • Melbourne 2025-ig a versenynaptárban marad

  Melbourne 2025-ig a versenynaptárban marad

  A Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Liberty Media új szerződést kötött az Ausztrál Nagydíjnak otthont adó Melbourne-nel, így az Albert Parkban lévő versenypálya 2025-ig biztosan a versenynaptárban marad.

 • Siklósi Gergely: Végig magabiztos voltam

  Siklósi Gergely: Végig magabiztos voltam

  Ahogy az egész nap során, úgy a döntőben is önbizalommal telve vívott Siklósi Gergely, aki pénteken aranyérmet nyert a férfi párbajtőrözők egyéni versenyében a budapesti olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.

 • Szárnyaltak a zöld sasok

  Szárnyaltak a zöld sasok

  A Ferencváros labdarúgócsapata 3-2-re legyőzte a bolgár Ludogorecet, így kettős győzelemmel jutott be a Bajnokok Ligája selejtezősorozatának második fordulójába.

 • Pótvizsga vár a pólós lányokra

  Pótvizsga vár a pólós lányokra

  Az orosz pólós lányok nemcsak szebbek – ha még lehet ilyesmit állítani politikailag túl korrekt világunkban –, de jobbak is a férfiaknál, nem véletlenül nyertek olimpiai bronzérmet. Így aligha számíthattak békés, sima mérkőzésre Keszthelyi Ritáék a kvangdzsui vb-n a csoportelsőségért vívott harcban.