EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

Extra

Király Viktor: Félig apuka vagyok!

Január óta nincs barátnője Király Viktornak, akinek egészen új korszak köszöntött az életébe. A Lokál a VOLT Fesztiválon találkozott az énekessel, aki elárulta: élvezi, hogy jelenleg nincs komoly kapcsolata, imádja a szingli létet és hogy végre csajozhat.

Fotó: Instagram

Fél éve már, hogy az énekes szakított modell-műsorvezető barátnőjével, Nagy Rékával. A kapcsolat rövid életű volt, mert a szerelmesek képtelenek voltak bizalmukba fogadni egymást az előző kapcsolataikban ért csalódásaik miatt. De az énekes máig meleg szívvel gondol volt barátnőjére és jó barátságot ápolnak.


– Bár szakítottunk Rékával, jóban vagyunk. Szoktunk találkozni, együtt vacsorázni, nemrég vendégként behívott a műsorába, szóval megmaradt köztünk a jó viszony, ahogy az előző barátnőmmel, Beával is. Vele is tartom a kapcsolatot, nemhiába voltam vele öt évig! Attól, hogy szakítottunk, mert valami nem működött, én még szeretem azt az embert, akivel együtt voltam, és mindig fontos marad számomra – vallotta be lapunknak Viktor, aki egyáltalán nem bánja, hogy most nincs barátnője.

– Nem hiányzik most a párkapcsolat. Úgy vagyok vele, hogy ha jön a szerelem, jön, ha nem, nem. Ez egy új időszak most az életemben, hiszen eddig mindig hosszú, többéves kapcsolataim voltak, és bevallom, most élvezem, hogy nem ez van. Nagyon jól érzem magam szingliként – mondta kicsattanó jókedvvel az énekes, aki nagybácsiként sem érzi magát lemaradva.


– Nálam nincs időhöz kötve a nősülés, a család. Amúgy is most lettem nagybácsi, sőt, szinte apuka! – nevetett fel Viktor. – Bennel, az egypetéjű ikertestvéremmel azon hülyéskedünk, hogy a kisfia, Kai igazából a közös gyerekünk, szóval félig én is apa vagyok – kacarászott Viktor, utalva ezzel arra, hogy unokaöccse minden apai vonása akár az övé is lehetne.

Tehát a hölgyek legnagyobb örömére a sármos énekes a büszke nagybácsik és a boldog szinglik életét éli jelenleg, a főszerepet pedig a karrierje játssza most az életében.

– Itthon biztos lábakon állok, és szépen ível a karrierem, kinn Amerikában ehhez képest azért még gyerekcipőben jár a pályám, de sokat ingázom New York, Los Angeles és Magyarország között, és dolgozom a kinti sikerért is, és ha jön egy olyan lehetőség, hogy döntenem kell a két út között, akkor döntök majd, de addig nem gondolkozom ilyenen – árulta el Király Viktor, akinek még képlékeny, hol is telepedik le véglegesen.

További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek