EUR: 324,96 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 24., vasárnap
Iván

Egyéb Érd

Kis táncosok nagy eredményei

Eseménydús időszak áll az érdi Bonton Tánc Sport Egyesület táncosai mögött. Budapesten rendezték meg a Magyar Látványtánc Sportszövetség Európa-bajnoki tornáját, amelyen kiválóan szerepeltek.

Bagaméri Réka és Varga Zoltán korosztályos Európa-bajnoki címet nyert, és a Kirschner Virág, Metz Milán duó is a dobogó legmagasabb fokára állhatott. Az érdiek a Bonton táncosait legközelebb augusztusban az Alsó utcaiak bálján, majd szeptemberben az Érdi Napokon láthatják.

Kapcsolódó Cikkek

 • 650 perc zene

  650 perc zene

  650 perc zenével tisztelegtek a 650 éves Kecskemét város előtt a kecskeméti szólisták és együttesek, akik a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében a Nagytemplom ódon falait töltötték meg zenével a múlt szombaton reggeltől egészen estig.

 • Megújul a színház, uszoda épül

  Megújul a színház, uszoda épül

  A Petőfi Színház rekonstrukciója, az uszoda kivitelezése és a kerékpárutak fejlesztése várhatóan még ebben az évben startol, de jó ütemben halad a csomag többi eleme is.

 • Ne dobj mindent a kukába!

  Ne dobj mindent a kukába!

  Észre sem vesszük, de hétköznapi tevékenységeink során számtalanszor esünk abba a hibába, hogy egy-egy tárgyat, már feleslegessé váló használati eszközt a kukába dobunk, anélkül, hogy arra gondolnánk, mások számára az még hasznos lehet, vagy újragondolva adott esetben még saját magunk is újra tudnánk hasznosítani.