EUR: 325,02 Ft
CHF: 294,99 Ft
2019. július 21., vasárnap
Dániel, Daniella

Egyéb Érd

Kis táncosok nagy eredményei

Eseménydús időszak áll az érdi Bonton Tánc Sport Egyesület táncosai mögött. Budapesten rendezték meg a Magyar Látványtánc Sportszövetség Európa-bajnoki tornáját, amelyen kiválóan szerepeltek.

Bagaméri Réka és Varga Zoltán korosztályos Európa-bajnoki címet nyert, és a Kirschner Virág, Metz Milán duó is a dobogó legmagasabb fokára állhatott. Az érdiek a Bonton táncosait legközelebb augusztusban az Alsó utcaiak bálján, majd szeptemberben az Érdi Napokon láthatják.

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    A Vodafone felvásárolja a UPC-t

    Az Európai Bizottság jóváhagyta, hogy a Vodafone csoport 18,4 milliárd euróért megvásárolja a Liberty Global német, cseh, román és magyar leányvállalatát, így a UPC Magyarországot is.

  • Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor: Ezzel a fejlesztéssel kerületünk betegellátása is javul

    Pintér Gábor, a Fidesz–KDNP XV. kerületi frakcióvezetője, kerületünk polgármesterjelöltje és Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere adta át a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézetben azt az két digitális diagnosztikai eszközt, illetve a hozzájuk tartozó informatikai fejlesztést, amely az Egészséges Budapest Programból nyújtott 280 millió forintos támogatásnak köszönhetően valósult meg.