2019. július 23., kedd
Lenke

Extra Érd

Kitüntették az érdi polgárőröket

Rangos elismerést, a Polgárőr Érdemkereszt arany fokozatát adományozta Pintér Sándor belügyminiszter és Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke az Érdi Városi Polgárőr Egyesületnek.

A díjat Macsotay Tibor elnök vette át a XXIII. Országos Polgárőr Napon Nyíregyházán, és egyebek mellett elmondta: ezzel az egyesület tizenkét évi kemény munkáját, elért eredményeit ismerték el. Az érdi polgárőrök az elmúlt évben négy gépkocsival, hat motorkerékpárral, három biciklivel 154-en 31 ezer 600 órát töltöttek szolgálatban. A téli krízisidőszakban például meleg teával és takarókkal felszerelt autóikat a nap 24 órájában el lehetett érni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vége! Markos György befejezte

  Vége! Markos György befejezte

  Szomorú bejelentést tett a 73 éves humorista. A születésnapját nemrégen ünneplő híresség úgy gondolja,okosabb döntés, ha visszavonul és nem lép többet színpadra.

 • Jobban van a család, amelyet letarolt a drogos BMW-s

  Jobban van a család, amelyet letarolt a drogos BMW-s

  A 38 éves D. Dánielt, ismert teniszedzőt, sokáig mesterséges kómában tartották a horvát orvosok, ám a Ripost megtudta: a háromtagú család állapota rohamosan javul, úgy tűnik, teljesen fel fognak épülni.

 • Húzd meg jobban!

  Húzd meg jobban!

  Cserkészek kötelet húztak a hétvégén a lezárt Szabadság hídon.

 • Budapest Európa sportfővárosa

  Budapest Európa sportfővárosa

  2019-ben Budapest nyerte el az Európa Sportfővárosa címet, aminek köszönhetően minden eddiginél több eseményt rendeznek meg nálunk a profi sportolók és mozogni kedvelő lakosság számára egyaránt.