EUR: 308,70 Ft
CHF: 267,00 Ft
2017. szeptember 21., csütörtök
Máté, Mirella

Extra

Köböl Anita: Hamarosan jöhet a baba!

Vár még az anyasággal a TV2 műsorvezetője, Köböl Anita. Párjával, Péterrel egyelőre szeretett magyar vizslájukon gyakorolják a szülői szerepet, de a Lokál Extrának elárulták, napirendre került már köztük a közös baba is.

Köböl anita , FEKETE FAGYI,
Andretti Cukrászda (Fotó: Máté Krisztián)

Péter és Anita közel másfél éve alkotnak egy párt, ám eddig nem nagyon jelentek meg együtt a nyilvánosság előtt. Kezdetben Anita óvta Petit az ismertséggel járó kellemetlenségektől, mert nem akarta, hogy befolyással legyen a kapcsolatuk alakulására. Az eltelt idő azonban megerősítette a szerelmüket, és már a gyereknevelést „gyakorolják”.

– Nekünk Sába a “gyerekünk”, rajta gyakoroljuk a szülői létet. Eddig nagyon elkényeztettük, de most lesz 14 hónapos, és azon dolgozunk, hogy meghúzzuk a határokat. Nem könnyű, mert én egy kenyérre kenhető gazdinak tartom magam, hiszen ha már rám mereszti a bociszemeit, rögtön azon kattogok, hogy mivel járhatnék  még inkább a kedvében. A mi kis falkánkban egyértelműen Peti a vezér, és ez így is van jól – mondta Anita, majd Peti vette át a szót. 

– Türelmes vagyok, aki sokszor kívülről szemléli az eseményeket, de ha kell, akkor közbeavatkozom. Úgy látom, ha egy nap gyermekünk lesz, Ancsa egy igazi anyatigris lesz. Múltkor történt egy kis baleset Sábával, összekapott egy német juhászkutyával. Anita abszolút ura volt a helyzetnek, azonnal átkapcsolt „anyaüzemmódba” és ellátta a kölykünket – fűzte hozzá. 

Köböl Anita, , FEKETE FAGYI,
Andretti Cukrászda (Fotó: Máté Krisztián)

 

A nyár könnyebb lesz mindkettőjüknek: a testnevelő tanár Péternek pár hete véget ért a tanév, és Anita időbeosztása is lazább, amióta Istenes Lászlóval a Ripost című műsort vezetik. A nyáron több nyaralást is terveznek a szerelmesek, hogy ősztől újult erővel vessék bele magukat a mindennapokba. A közös baba egyelőre azonban még várat magára.

– Időt kértem még Petitől. Ő már nagyon szeretne babát. Múltkor az ágyban beszélgettünk, és szóba került a testvére, ahol éppen most jön a második baba. Kissé szótlanabb lett, majd megkérdeztem tőle, hogy miért olyan hallgatag. Elmondta, hogy nála már nagyon napirenden van egy közös gyermek. Sokat én sem szeretnék várni, mert nagyon tetszenek azok a fiatal anyák, akik a kisebb korkülönbség miatt könnyebben tudnak a gyermekeik barátai is lenni. Nagyon élvezem a Ripost Magazinnal járó munkát, és egy ideje blogolok is. Ezek nagyon fontosak, de tudom, hogy egy perc alatt át tudom kattintani az agyam, ha elhatározom, hogy anya szeretnék lenni – mesélte a TV2 sztárja.  

 

 

 

Hármasban élvezik a fagyizást

Anita régóta laktóz-intoleranciával küzd, ez azonban nem gátolja meg abban, hogy a legmelegebb nyári napokon fagyival hűtse le magát. 

-Az otthonunk közelében van egy nagyon jó fagyizó, ahova rendszeresen lejárunk, sokszor Sába is elkísér minket. Igazi kis bélpoklos: amikor egyszer engedtük neki hogy megkóstolja a fagyit, meglepődve vettük észre, hogy elleste tőlünk a fagyizás technikáját, mivel ugyanúgy nyalta körbe, ahogy az emberek teszik – mesélte Anita, aki a nyár slágerének számító, almacukorból készült fekete fagyira esküszik. 

Fotókredit: Kék-Ezüst Kommunikáció/Juhász Tibor

 

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  Titokban mondta ki az igent Rúzsa Magdi

  A Mátyás-templomban mondta ki a boldogító igent Rúzsa Magdi múlt szombaton. Az énekesnő és férje, Vilmos a legnagyobb titokban és biztonsági intézkedések közepette tartották meg az esküvőt, melyre csak a család és a közeli barátok voltak hivatalosak.

 • Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Felmondott! Előremenekült Demcsák Zsuzsa

  Negatív rekordokat döntött rövid ATV-s pályafutásával Demcsák Zsuzsa. Szerdán, végül elébe ment kirúgásának és egy rövid tárgyalást követően, közös megegyezéssel mondott búcsút egymásnak a csatorna és a műsorvezető.

 • Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Harsányi Levente: Apu a halála után is velem van

  Mai napig szenved édesapja hiányától Harsányi Levi, aki a veszteség ellenére azt érzi, ma is jelen van az életében imádott apukája, aki most igazán büszke lehet odafenn, ugyanis a tévés a napokban egy rákosbeteg kisfiú életén segített.