EUR: 324,30 Ft
CHF: 298,57 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Extra

Köböl Anita: Hamarosan jöhet a baba!

Vár még az anyasággal a TV2 műsorvezetője, Köböl Anita. Párjával, Péterrel egyelőre szeretett magyar vizslájukon gyakorolják a szülői szerepet, de a Lokál Extrának elárulták, napirendre került már köztük a közös baba is.

Köböl anita , FEKETE FAGYI,
Andretti Cukrászda (Fotó: Máté Krisztián)

Péter és Anita közel másfél éve alkotnak egy párt, ám eddig nem nagyon jelentek meg együtt a nyilvánosság előtt. Kezdetben Anita óvta Petit az ismertséggel járó kellemetlenségektől, mert nem akarta, hogy befolyással legyen a kapcsolatuk alakulására. Az eltelt idő azonban megerősítette a szerelmüket, és már a gyereknevelést „gyakorolják”.


– Nekünk Sába a “gyerekünk”, rajta gyakoroljuk a szülői létet. Eddig nagyon elkényeztettük, de most lesz 14 hónapos, és azon dolgozunk, hogy meghúzzuk a határokat. Nem könnyű, mert én egy kenyérre kenhető gazdinak tartom magam, hiszen ha már rám mereszti a bociszemeit, rögtön azon kattogok, hogy mivel járhatnék  még inkább a kedvében. A mi kis falkánkban egyértelműen Peti a vezér, és ez így is van jól – mondta Anita, majd Peti vette át a szót. 

– Türelmes vagyok, aki sokszor kívülről szemléli az eseményeket, de ha kell, akkor közbeavatkozom. Úgy látom, ha egy nap gyermekünk lesz, Ancsa egy igazi anyatigris lesz. Múltkor történt egy kis baleset Sábával, összekapott egy német juhászkutyával. Anita abszolút ura volt a helyzetnek, azonnal átkapcsolt „anyaüzemmódba” és ellátta a kölykünket – fűzte hozzá. 


Köböl Anita, , FEKETE FAGYI,
Andretti Cukrászda (Fotó: Máté Krisztián)

 

A nyár könnyebb lesz mindkettőjüknek: a testnevelő tanár Péternek pár hete véget ért a tanév, és Anita időbeosztása is lazább, amióta Istenes Lászlóval a Ripost című műsort vezetik. A nyáron több nyaralást is terveznek a szerelmesek, hogy ősztől újult erővel vessék bele magukat a mindennapokba. A közös baba egyelőre azonban még várat magára.

– Időt kértem még Petitől. Ő már nagyon szeretne babát. Múltkor az ágyban beszélgettünk, és szóba került a testvére, ahol éppen most jön a második baba. Kissé szótlanabb lett, majd megkérdeztem tőle, hogy miért olyan hallgatag. Elmondta, hogy nála már nagyon napirenden van egy közös gyermek. Sokat én sem szeretnék várni, mert nagyon tetszenek azok a fiatal anyák, akik a kisebb korkülönbség miatt könnyebben tudnak a gyermekeik barátai is lenni. Nagyon élvezem a Ripost Magazinnal járó munkát, és egy ideje blogolok is. Ezek nagyon fontosak, de tudom, hogy egy perc alatt át tudom kattintani az agyam, ha elhatározom, hogy anya szeretnék lenni – mesélte a TV2 sztárja.  

 

 

 

Hármasban élvezik a fagyizást

Anita régóta laktóz-intoleranciával küzd, ez azonban nem gátolja meg abban, hogy a legmelegebb nyári napokon fagyival hűtse le magát. 

-Az otthonunk közelében van egy nagyon jó fagyizó, ahova rendszeresen lejárunk, sokszor Sába is elkísér minket. Igazi kis bélpoklos: amikor egyszer engedtük neki hogy megkóstolja a fagyit, meglepődve vettük észre, hogy elleste tőlünk a fagyizás technikáját, mivel ugyanúgy nyalta körbe, ahogy az emberek teszik – mesélte Anita, aki a nyár slágerének számító, almacukorból készült fekete fagyira esküszik. 

Fotókredit: Kék-Ezüst Kommunikáció/Juhász Tibor

 

 

Kapcsolódó Cikkek