2019. július 17., szerda
Endre, Elek

Egyéb XVI.kerület

Költözik a rendelés – de csak átmenetileg

A Fejlődő Kertváros Program keretében június 30-a és szeptember 29-e között teljeskörűen felújítják a Centenáriumi lakótelepen található felnőtt- és gyermekháziorvosi rendelőt, így a rendelés is „elköltözik”– persze csak ideiglenesen.

 

A rendelőre bizony ráfér a felújítás

A felújítás alatt a betegeket a XVI. kerületi Kertvárosi Egészségügyi Szolgálat Szakrendelője melletti épületben, a  Jókai u. 2. szám alatt, az 1. számú gyermekorvosi rendelőjében várják. Dr. Pintér Katalin és dr. Hőhn László is a megszokott rendelési ideje alatt fogadja a betegeket. Augusztus 21-én az orvosok visszaköltöznek a Centenáriumi felnőttháziorvosi rendelőbe.
Mivel a gyermekrendelőt is felújítják, a kicsiket a szakrendelő melletti épületben, a Jókai u. 2. szám alatt, a 2. számú gyermekorvosi rendelőben várják. Június 30. és augusztus 21. között hétfőnként 12 és 14 óra, kedden 18 és 20 óra, szerdán 10 és 12 óra, csütörtökön 14 és 16 óra között, páratlan hét péntekjén 10 és 12, páros hét péntekjén pedig 14 és 16 óra között előjegyzésre tartanak rendelést.


Betegrendelés hétfőn 14 és 16 óra, kedden 16 és 18 óra,  szerdán 10 és 12 óra, csütörtökön 16 és 18, páratlan hét péntekjén 8 és 10, páros hét péntekjén pedig 12 és 14 óra között lesz. Augusztus 21-től szeptember 29-ig a gyermekorvosok a Jókai u. 2. szám alatti 1. számú rendelőben fogadják a betegeket az eredeti rendelési idejük szerint, majd szeptember 29-én költöznek vissza a Centenáriumi gyermekorvosi rendelőbe.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az EP-választás után tovább erősödhet Magyarország

  Az európai parlamenti választás után életbe lépő intézkedések és elfogadott törvények jó alapot adnak Magyarország további erősödéséhez – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfői sajtótájékoztatóján, Budapesten.

 • Túl szexi lány

  Túl szexi lány

  Hatodik alkalommal rendezték meg a Besenyszögi Városnapot a Fecskelyuki Sportpályán. A rendezvény egész napos kikapcsolódást nyújtott a látogatóknak: számtalan előadás, népdalkör, táncosok, freestyle foci show, mulatós műsor, zenés tűzijáték, tűzugrás és természetesen koncertek is várták a fiatalokat és időseket egyaránt.

 • Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Nemzetközi vizekre evez a Miskolci Egyetem robotja

  Külföldi piacokra is eljuthat az a víz alatti robot, amelyet a Miskolci Egyetem vezetésével nemzetközi csapat fejlesztett az uniós támogatású, Horizont 2020-as UNEXMIN (Underwater Explorer for flooded Mines) projekt keretében.