EUR: 325,42 Ft
CHF: 293,38 Ft
2019. július 16., kedd
Valter

Extra

Kórházban ápolják Som Lajost

Évek óta bottal jár a Piramis basszusgitárosa, Som Lajos. A 69 éves zenészt pár éve kirabolták és megverték az utcán, azóta nehezen jár.

Állapota máig sem javult, sőt, már lábra sem tud állni és kórházban ápolják. De nincs nagy baj, ugyanis Som felesége a Blikknek elárulta, ha minden jól megy, a héten hazaengedik a zenészt, akit szigorú otthoni gyógytornára utasítottak.


– Miután a fizikai állapotomat felmérték, olyan radikális gyógytornát írtak elő, hogy most is azért ülök itt egy helyben, mert csillagokat látok az izomláztól. Ettől függetlenül magamban is szoktam gyakorlatozni itt, a vaságynál. Még nem adtam fel, hogy visszatérjek a színpadra – mondta bizakodva Som Lajos, aki most először érezte azt, hogy orvosi segítség kell a gyógyulásához.

Kapcsolódó Cikkek

 • Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Milliókat fizettek Diana melegítőjéért

  Elárverezték 53 ezer dollárért (15,3 millió forint) az 1997-ben elhunyt Diana walesi hercegnő egy Fly Atlantic feliratú sötétkék melegítőfelsőjét, amelyet a néhai hercegnő Richard Branson brit milliárdostól, a Virgin Atlantic alapítójától kapott ajándékba.

 • Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Stroke-ot okozhat az alvászavar

  Noha az alvászavar mára Magyarországon is népbetegség, még mindig nem tudunk róla eleget. Pedig egyes fajtái súlyos esetben akár szívinfarktushoz és stroke-hoz is vezethetnek.

 • Eljegyezte kedvesét Forró Bence

  Eljegyezte kedvesét Forró Bence

  Négy év után eljegyezte kedvesét Forró Bence, a Balatoni nyár műsorvezetője. A tévés Szentpéterváron egy csónakon tette fel a nagy kérdést Flórának, aki gondolkodás nélkül igent mondott.