EUR: 325,73 Ft
CHF: 295,86 Ft
2019. július 23., kedd
Lenke

Külföld

Kötözős szex miatt halt meg a fiatal anyuka

Pár percnyi élvezet miatt fizetett az életével egy 24 éves brit anyuka, akit férje kötözött ki szex közben, majd nem sokkal később a nő meghalt.

Katie Widdowsont a csuklóján keresztül kötözte az ágyhoz szeretkezés közben a férje. Másnap az egy gyermekes  anyukának erős fájdalmi lettek, ami miatt orvoshoz is ment. A doki ugyan elküldte őt több vizsgálatra is, de a kezén lévő sérülést nem vette észre. Miután a vizsgálatok nem mutattak ki semmit, az orvos haza küldte a fiatal asszonyt, hogy nincs semmi baja.


Katien harmadnap már a fájdalomcsillapítók sem tudtak segíteni, alig bírta mozgatni a karját ami tele lett fekete hólyagokkal és véres sebekkel. Férje azonnal hívta a mentőket, azonban a nő a mentőben szívrohamot kapott és meghalt.

A halottkém megállapította, hogy a nőt egy húsevő baktérium támadta meg, ami a kötél által okozott seben keresztül tudott bejutni a szervezetébe. A vizsgálat során pedig kiderült az is, hogy a Katie csuklóján lévő sérülést az orvosoknak észre kellett volna venniük és vérvizsgálatot végezni, amivel kiszűrhető lett volna a halálos fertőzés.

A család egyelőre még nem döntött afelől, hogy eljárást indít-e a brit kórház ellen – írja a Mirror.

Kapcsolódó Cikkek