EUR: 319,65 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra Érd

Közönségtalálkozó mintaedzéssel

Az érdi szurkolók bemutatóedzéssel egybekötött közönségtalálkozón ismerkedhettek meg a 2017/18-as bajnoki szezon érdi női kézilabdacsapatával és céljaival, gyűjthettek autogramot és készíthettek közös fotókat is a játékosokkal.

A bemutatóedzéssel egybekötött közönségtalálkozón Tekauer Norbert, a kézilabdaklub elnöke köszöntötte az Arénába kilátogató csaknem ötszáz szurkolót, majd ismertette a csapat céljait az előttük álló idényben. Az együttes az előző öt évhez hasonlóan szeretne a bajnoki dobogó valamelyik fokán végezni, míg a nemzetközi szereplést jelentő EHF Kupában a csoportkörből való továbbjutás a cél. Ezen célok elérése érdekében szerződtették az új játékosokat.


A csapat új játékosai – a kép bal oldalán az együttes kabala-figurája, középen pedig Tekauer Norbert, klubelnök
Fotó: www.handballerd.hu

Ezt követően az elnök bemutatta a csapat öt új játékosát. Először Coralie Lassource-t, a francia válogatott balszélsőjét, aki 2016-ban a francia bajnokság legjobb védőjátékosa lett. Ezután a szintén balszélső magyar válogatott kerettag, Gávai Szonja következett a sorban, majd az Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes Jamina Robertset ismerhették meg szurkolók, ő a svéd válogatottal részt vett a legutóbbi két olimpián. Ezt követően a Győri Audi ETO KC-vel Bajnokok Ligáját nyert irányítót, Tóth Gabriellát mutatta be a klubelnök, míg ötödik új igazolásként a francia válogatott kapusa, Julie Foggea lépett az ÉRD Aréna parkettjére.

A bemutatóedzés megkezdése előtt összeállt első nyilvános csapatkiáltására a 2017/2018-as szezon együttese – természetesen vastapsot kaptak. Az edzés végeztével aztán a szurkolók találkozhattak régi és új kedvenceikkel, gyűjthettek aláírásokat és készíthettek fényképeket.


Ide tartozik még az a hír is, hogy első helyezett lett a mauritiusi U17-es strandkézilabda-világbajnokságon a magyar csapat. Az együttesben három  fiatal érdi játékos szerepelt: Király Réka, Landi Gabriella és Wágner Virág. A világbajnokság megnyerése mellett a csapat már az elődöntőbe jutással biztosította a helyét a 2018-as Buenos Aires-i ifjúsági olimpiára.

 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.