EUR: 323,46 Ft
CHF: 286,59 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra Érd

Közönségtalálkozó mintaedzéssel

Az érdi szurkolók bemutatóedzéssel egybekötött közönségtalálkozón ismerkedhettek meg a 2017/18-as bajnoki szezon érdi női kézilabdacsapatával és céljaival, gyűjthettek autogramot és készíthettek közös fotókat is a játékosokkal.

A bemutatóedzéssel egybekötött közönségtalálkozón Tekauer Norbert, a kézilabdaklub elnöke köszöntötte az Arénába kilátogató csaknem ötszáz szurkolót, majd ismertette a csapat céljait az előttük álló idényben. Az együttes az előző öt évhez hasonlóan szeretne a bajnoki dobogó valamelyik fokán végezni, míg a nemzetközi szereplést jelentő EHF Kupában a csoportkörből való továbbjutás a cél. Ezen célok elérése érdekében szerződtették az új játékosokat.


A csapat új játékosai – a kép bal oldalán az együttes kabala-figurája, középen pedig Tekauer Norbert, klubelnök
Fotó: www.handballerd.hu

Ezt követően az elnök bemutatta a csapat öt új játékosát. Először Coralie Lassource-t, a francia válogatott balszélsőjét, aki 2016-ban a francia bajnokság legjobb védőjátékosa lett. Ezután a szintén balszélső magyar válogatott kerettag, Gávai Szonja következett a sorban, majd az Európa-bajnoki ezüst- és bronzérmes Jamina Robertset ismerhették meg szurkolók, ő a svéd válogatottal részt vett a legutóbbi két olimpián. Ezt követően a Győri Audi ETO KC-vel Bajnokok Ligáját nyert irányítót, Tóth Gabriellát mutatta be a klubelnök, míg ötödik új igazolásként a francia válogatott kapusa, Julie Foggea lépett az ÉRD Aréna parkettjére.

A bemutatóedzés megkezdése előtt összeállt első nyilvános csapatkiáltására a 2017/2018-as szezon együttese – természetesen vastapsot kaptak. Az edzés végeztével aztán a szurkolók találkozhattak régi és új kedvenceikkel, gyűjthettek aláírásokat és készíthettek fényképeket.


Ide tartozik még az a hír is, hogy első helyezett lett a mauritiusi U17-es strandkézilabda-világbajnokságon a magyar csapat. Az együttesben három  fiatal érdi játékos szerepelt: Király Réka, Landi Gabriella és Wágner Virág. A világbajnokság megnyerése mellett a csapat már az elődöntőbe jutással biztosította a helyét a 2018-as Buenos Aires-i ifjúsági olimpiára.

 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.

 • Terence Hill: Köszönöm a szeretetet, magyarok!

  Terence Hill: Köszönöm a szeretetet, magyarok!

  Terence Hill múlt hét csütörtökön járt Budapesten, hogy a Nevem: Thomas című új filmjét reklámozza. A színészlegenda hatalmas szeretet kapott a magyaroktól, a Lokálnak pedig sikerült megajándékoznia egy üveg különleges sörrel.