2019. augusztus 22., csütörtök
Menyhért, Mirjam

Extra

Külön élnek Beckhamék

Úgy tűnik, David és Victoria Beckham új, furcsa divatot teremt: 1,7 milliárd forintért átépítik a házukat, hogy külön lakrészük legyen, de annak ellenére, hogy válságban van a kapcsolatuk, nem válnak.

Az elmúlt években számtalanszor hallottuk, hogy egy sztárpár szakításakor mennyire rosszul jártak a felek anyagilag. David és Victoria Beckham azonban, úgy tűnik, semmilyen szempontból nem akar változtatni az életén, annak ellenére, hogy 18 év után most tényleg válságban van a kapcsolatuk. Az elmúlt hónapokban alig találkoztak rengeteg elfoglaltságuk miatt. Jelenleg a villájukat építtetik át, a hírek szerint 1,7 milliárd forintnak megfelelő fontért. A pár úgy nyilatkozott, hogy az új szárnyat azért húzzák fel, hogy lehetőségük legyen arra, hogy egy családként, mégis külön életet éljenek. Állítólag a épületrészeket a tervrajzokon már úgy tüntették fel, hogy „Victoria lakrésze” és „David lakrésze” – ami, valljuk be, azért elég beszédes.


Victoria Beckham és David fotó: Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

 • Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Holtan találták a hétvégén eltűnt sikeres filmproducert

  Megtalálták egy tóban Piotr Wozniak-Starak sikeres lengyel filmproducer holttestét. A férfit vasárnap hajnal óta keresték, miután kiderült, hogy motorcsónakjából beleesett a vízbe – közölte csütörtökön egy lengyel belügyminisztériumi illetékes.

 • Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Gyász! Elhunyt Szaxi Maxi

  Hosszan tartó betegség után elhunyt Fekete Gyula. Szaxi maxi halálának hírét a gyászoló család tudatta a rajongókkal.

 • Ákos újra tarolt

  Ákos újra tarolt

  Tizenkét kategóriában már a negyedik alkalommal adták át a Petőfi Zenei Díjakat a Zamárdiban tartott Strand Fesztivál nyitónapján augusztus 20-án.